Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

6 χρόνια φυλακή σε παντρεμένη καθηγήτρια που έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή σε χωράφι

Η μητέρα τριών παιδιών θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα για έξι χρόνια και δύο μήνες

Έξι χρόνια και δύο μήνες στη φυλακή θα περάσει μια παντρεμένη καθηγήτρια, η οποία καταδικάστηκε για το γεγονός ότι έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή σε χωράφι, ενώ του έστελνε και topless φωτογραφίες της μέσω Snapchat. Η ποινή της 35χρονης ανακοινώθηκε σήμερα, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου είχε κριθεί ένοχη για τα παραπάνω αδικήματα.

Η παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, μετά τη δικαστική απόφαση, όπως μεταδίδει η βρετανική Sun.

Η καθηγήτρια αθωώθηκε για δύο άλλες κατηγορίες που της είχαν απαγγελθεί για την υπόθεση.

Οι ένορκοι άκουσαν στη διάρκεια της δίκης πώς η καθηγήτρια ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στον μαθητή το 2018, όταν και πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου του σε μια αθλητική εκδήλωση του σχολείου.

Τα μηνύματά της σύντομα απέκτησαν «σεξουαλικό περιεχόμενο» και αργότερα η 35χρονη Kandice Barber πήρε τον μαθητή με το αυτοκίνητό της και τον οδήγησε σε ένα χωράφι, όπου έκαναν σεξ.

Η καθηγήτρια συνέχισε να στέλνει πρόστυχα μηνύματα στο αγόρι, ακόμη και την ώρα που δίδασκε στην τάξη. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που του είχε στείλει ήταν μία σέλφι από το ντους και μια με την ίδια να σκύβει σε ένα κρεβάτι.

Η 35χρονη τον ενθάρρυνε να σβήνει τα μηνύματα που του έστελνε, ο νεαρός ωστόσο τα κρατούσε. Τότε εκείνη τον «απείλησε» ότι θα τον καταστρέψει αν την κατήγγειλε και ότι θα τον κατηγορούσε για βιασμό.

Στη διάρκεια της δίκης έγινε επίσης γνωστό πως η 35χρονη κρατούσε έναν κρυφό φάκελο με σέξι φωτογραφίες της στο κινητό της με την ονομασία «για τα μάτια του μόνο».

Σημειώνεται πως ο σύζυγός της έχει δηλώσει παλιότερα ότι την υποστηρίζει 100%, επιμένοντας ότι ο γάμος τους είναι πιο «δυνατός από ποτέ».

Σχετικά Άρθρα