Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

OK ο Ζεϊμπέκ 5 χρόνια κυβέρνηση δεν το έκανε και… ζητάει τώρα Πυροσβεστικό Σταθμό στα Πομακοχώρια

Την παρακάτω ενημέρωση μου έστειλε ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ-Βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι βουλευτής (ξέρω γω) 10 χρόνια και ήταν κυβέρνηση άλλα 5. Δείτε τι λέει… για τον Πυροσβεστικό Σταθμό στα Πομακοχώρια της Ξάνθης

Μετά την τραγική πυρκαγιά στις Σάτρες στις 28.1.2021, η οποία κόστισε τις ζωές δυο συμπολιτών μας και την επανάληψη του αιτήματος για σύσταση πυροσβεστικού κλιμακίου στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, ακολούθησε η απάντηση του Αρχηγού της Πυροσβεστικής μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Για ακόμα μια φορά επισημαίνεται ότι δεν εξετάζεται η σύσταση νέου κλιμακίου στην περιοχή, όπως φαίνεται στην απάντηση που επισυνάπτεται. Μετά και από αυτήν την εξέλιξη το μόνο που μένει είναι να αναρωτηθούμε:

Αν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα μέτρα πυροπροστασίας στην περιοχή, όπως περιγράφονται στην παράγραφο 4 της απάντησης.

Ως πότε η Πυροσβεστική και κυρίως η Κυβέρνηση της ΝΔ θα αποποιείται την ευθύνη προστασίας των πολιτών της;

Πόσες ζωές πρέπει ακόμα να χαθούν για να αντιληφθεί η Κυβέρνηση την ανάγκη σύστασης Πυροσβεστικού κλιμακίου στην περιοχή;

Ένα κοινωνικό κράτος πρέπει να θέτει ως προτεραιότητα την απόλυτη προστασία της ανθρώπινης ζωής και ύστερα το οικονομικό κόστος. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει μπερδέψει τις προτεραιότητές της. Όλες οι ευθύνες πλέον βαρύνουν απευθείας την ίδια την Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία είναι εντελώς ανεπαρκής και αδυνατεί να προστατέψει τις ζωές των πολιτών της και το περιβάλλον.

σ.σ. ΟΚ ναι είναι αναγκαίο να υπάρξει ΠΥ στην περιοχή αλλά ο Ζεϊμπέκ τόσα χρόνια γιατί δεν το έκανε ρε φίλε;

Σχετικά Άρθρα