Καβάλα Τελευταία Νέα

Χορηγία υπολογιστών από την ALPHA BANK για το σχολείο του Κεχρόκαμπου (ευχαριστήρια επιστολή)

Προς Τράπεζα ALPHA BANK

             Αξιότιμοι κύριοι , με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την χορηγία 5 Η/Υ στο σχολείο μας.

             Η ευγενική προσφορά προς το σχολείο μας 5 ηλεκτρονικών υπολογιστών στην οποία έχετε προβεί, δίνει τη δυνατότητα να τους αξιοποιήσουν οι μαθητές μας και για το λόγο αυτό σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

             Ως  Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου ευχαριστώ τον όμιλο ALPHA BANK καθώς επίσης και τον Υπάλληλο κ. Γιακουμίδη Κώστα που είναι υπεύθυνος στο τμήμα ηλεκτρονικού εξοπλισμού της τράπεζας. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας και την άμεση ανταπόκριση σας  στο αίτημα μου , για την δωρεάν παραχώρηση 5 Η/Υ με όλα τα παρελκόμενα τους ,οι οποίοι ήδη αξιοποιήθηκαν και καλύπτουν τις πάγιες ανάγκες του σχολείου και βοηθούν στην εκπαίδευση των μαθητών. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία της Τράπεζας και την έννοια της προσφοράς , ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές μας που επενδύουν στη μάθηση , τη χαρά , και τον ενθουσιασμό.

             Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί για την πολύτιμη δωρεά σας.

                                                                                         Με εκτίμηση

                                                                                                 Ο

     Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου

Αλέξανδρος Μουστακίδης

Σχετικά Άρθρα