Κόμματα Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση της ΝΔ Ξάνθης για τον Σύριζα

     Ο εκνευρισμός της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης είναι εμφανής. Αποτυπώνεται με ξεκάθαρο τρόπο στη νέα της ανακοίνωση. Δεν μας εκπλήσσει όμως γιατί πρόκειται για την αντανάκλαση των όσων συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου. Ξέραμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια στις μεθόδους που ακολουθεί, πορεύεται λασπώνοντας και κατασυκοφαντώντας τους πάντες. Η πολιτική αδυναμία της ηγετικής του ομάδας καθώς και του ίδιου του κ. Τσίπρα τους καθιστούν δέσμιους ενός αριστερίστικου κινήματος των οποίων τα μέλη δεν θέλουν να απογοητεύσουν, με αποτέλεσμα να καταδύονται όλο και βαθύτερα προς το βούρκο.

    Το κόμμα που κάνει τον  προστάτη στον Κουφοντίνα, στους Ρουβίκωνες και στους μπαχαλάκιδες δεν μπορεί να παριστάνει το σωτήρα του ελληνικού λαού και φυσικά η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης βαυκαλίζεται όταν πιστεύει ότι παράγει πολιτική και προσφέρει στον Ξανθιώτικο λαό. Η μόνη πολιτική που παράγετε κύριοι είναι να μετατρέψετε την Ελλάδα σε μια μη κανονική χώρα αμαυρώνοντας  το κράτος και κάθε έννοια δικαίου. Επιτίθεστε απροκάλυπτα στη Δημοκρατία.   

    Έχετε ηττηθεί κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα και οι αλλοπρόσαλλες πολιτικές που μετέρχεστε γυρνούν μπούμερανγκ εναντίον σας, γεγονός που φαίνεται ανάγλυφα σε όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σε δημοσκόπηση που διεξήχθη μετά την «Μήδεια» και ενώ είναι σε εξέλιξη η προπαγάνδα και οι αήθεις επιθέσεις για την υπόθεση Λιγνάδη, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με διαφορά 17,1 μονάδες από το ΣΥΡΙΖΑ ενώ η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο χώρο του Κέντρου είναι συντριπτική με ποσοστό 78,9% αλλά και σε δημοφιλία υπερτερεί με 58,4% του τρίτου πλέον κ. Τσίπρα με 30,8%.

    Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιμένει να θέτει ως προτεραιότητά της τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών υλοποιώντας με γοργούς ρυθμούς το μεταρρυθμιστικό της έργο.   Σας εγκαταλείπουμε στην κρίση των πολιτών.

        Ο Πρόεδρος                                                           Ο   Γραμματέας

Νταμπουρατζής   Αλέξανδρος                                   Καρασερίδης Γεώργιος 

Σχετικά Άρθρα