Λάσπη Τελευταία Νέα

Με τέτοια αντιπολίτευση πώς να πάει μπροστά η Ξάνθη;

Δηλώνουν συνέχεια ότι θέλουν να προσφέρουν στην πόλη μας. Αν όντος το εννοούν καλό θα ήταν να αφήσουν τις όποιες αντιπαλότητες είτε ιδεολογικές είτε προσωπικές και να δουν όλοι μαζί τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν σε μια πόλη που μεγάλωσε πολύ μετά και την ενσωμάτωση της Σταυρούπολης που είναι ένας ακόμη ανεκμετάλλευτος θησαυρός.

Δεν είναι δυνατό να ζητάει ο Δήμαρχος Μ. Τσέπελης να φτιάξει παιδική χαρά στην Σταυρούπολη και ένα παρκινγκ για τους επισκέπτες και εκείνοι να τρώγονται στο Δημοτικό συμβούλιο για να μην γίνουν τα έργα, βάζοντας προσκόμματα στις διαδικασίες. Το αποτέλεσμα για τον τόπο έχει σημασία και όποιος βάζει εμπόδια κρίνεται και γι αυτό υπάρχουν παρατάξεις που έχουν πολύ μικρή αποδοχή από τους δημότες οι οποίοι βλέπουν άλλες πόλεις και κάνουν συγκρίσεις και να είναι σίγουροι ότι ολίγο ενδιαφέρονται για τις ιδεολογίες τους και τις φιλοδοξίες τους.

Η Ξάνθη μας έχει μεγάλες δυνατότητες να αναπτυχθεί, προτάσεις υπάρχουν από την νέα δημοτική αρχή και φαίνεται ότι υπάρχει και όρεξη για δουλειά… να βοηθήσουν λίγο και οι άλλες παρατάξεις να μπορέσει η πόλη να βγει από την δύσκολη κατάσταση και την απραξία που ζήσαμε 5 χρόνια με τον Δημαρχόπουλο. Κάντε πράξη το «όλοι μαζί»… τίποτε δεν έχετε να χωρίσετε, μην τρώγεστε σαν τα κοκόρια και μην νομίζεται ότι κάποιοι είστε καλύτεροι από άλλους…

(Είδατε ο Παπαχρόνης που έλεγε «είμαστε διαφορετικοί», «δεν είμαστε σαν εσάς» και άλλα τέτοια βαρύγδουπα μασάλια… πως την πάτησε με το «είπα – ξείπα» και με τις παραιτήσεις του που τις ανακάλεσε σε ένα βράδυ και άντε να μαζέψει τώρα «τα λόγια της κοινής γνώμης» που θα τον συνοδεύουν τα επόμενα χρόνια).

Σχετικά Άρθρα