ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Δήμαρχος Μύκης: Ότι αιτήματα έχουμε από σχολεία τα έχουμε ικανοποιήσει όλα

Κάθετος ήταν ο Δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν με το θέμα δυσλειτουργίας του συστήματος θέρμανσης που προέκυψε πριν λίγες μέρες στο σχολείο της Γλαύκης. Σε όλα τα σχολεία του Δήμου μου, έχω ικανοποιήσει ΟΛΑ τα αιτήματα που έχουν φτάσει, μας είπε. Ενώ για το συγκεκριμένο πρόβλημα της θέρμανσης μας είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί, οπότε και δεν θα μπορούσε να επέμβει. Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάει με τους διευθυντές των σχολείων για την ομαλή επίλυση του θέματος.

Όπως μας είπε όλα τα σχολεία της Μύκης για τέτοια θέματα έχουν προϋπολογισμό και χρήματα στα ταμεία τους για να λύνουν μικροπροβλήματα άμεσα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα επιληφθεί και του συγκεκριμένου θέματος.

Από την πλευρά μας χαιρόμαστε που ένα μικρό για άλλους ζήτημα έγινε «μεγάλο» μιας και οφείλουμε όλοι μας να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε φυσιολογικές συνθήκες. (Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν αρκεί να μην επαναλαμβάνονται και να επιλύονται από την πρώτη φορά που θα παρουσιαστούν).

Σχετικά Άρθρα