ΚοινωνίαΡοδόπηΤελευταία Νέα

Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι του Κομοτηναίου τραγουδιστή Μάκη Καρρά (video)

Ο Μάκης Καρράς ένας καλλιτέχνης μια αυθεντική παρουσία και ταλέντο στο χώρο της μουσικής. Ο Μάκης Καρράς είναι από Κομοτηνή εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία μιας και είναι αρκετά αγαπητός στους χώρους όπου εργάζεται. Άψογες συνεργασίες εντός Ελλάδος αλλά και εξωτερικό όπως Γερμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία και πολλά άλλα και από όσα ξέρουμε και με τις πληροφορίες που έχουμε είναι ένας καλλιτέχνης με πολύ καθαρή ψυχή και με πολλές σκέψεις δημιουργικότητας , αυθεντικό πρώσοπο που θυμίζει παλιούς καλλιτέχνες.

Η μουσική είναι στο αίμα του μιας και έχει ξεκινήσει από πάρα πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται ξεκινώντας από το ραδιόφωνο παράλληλα ως dj – performer σε clubs,cafe beach bar εκδηλώσεις και καταλήγει λοιπόν αφού ξεκινά στην αρχή ερασιτεχνικά με το τραγούδι με προώθηση από φίλους , γνωστούς και καλλιτέχνες και έτσι αφού με το μουσικό του ταλέντο και κυρίως επειδή αγαπά πολύ το show μιας και είναι κατάλληλος για να κάνει έχει όλα τα potansiels για έναν καλλιτέχνη επιστροφή λοιπόν επαγγελματικά στα μουσικά δρώμενα με το τραγούδι του ” θα στην κάνω την ζημιά ” με βίντεο κλιπ όπου γυρίστηκε στην πόλη του και σε διάφορα σημεία του νομού.

Εχει ένα δυναμικό κοινό γιατί ξέρει να διασκεδάζει το κόσμο με τον δικό του τρόπο. Ενα up tempo τραγούδι με στοίχους που σου μένουν στο μυαλό. Ωραίο ,πιασιαρικο και εμπορικό σε στίχους και μουσική δικούς του σε συνεργασία με μαέστρο Φώτη Ζανελάρη, Δημήτρη Μερτνίκου και Βάγιο Τίτο όπου ολόκληρονουν το μουσικό κομμάτι.

Το βίντεο κλιπ του έχει αναλάβει μια τοπική βραβευμένη παραγωγή κινηματογραφική ( Joy Production Cinematography ) όπου και τον έχουν δέσμευση στην δυναμική της παραγωγής τους και υπόσχονται ακόμα πιο δυνατές δουλειές όπου θα τις δούμε στην πορεία. Επαγγελματίες και επιχειρήσεις ολοκληρώνουν το όμορφο αποτέλεσμα. EDITING NOMADS EDITORS ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Τζιχάν Μποδούρ – Γιάννης Νταρίδης Χορηγοί: Νίκος Παπακωνσταντίνου Μάκης Παπαδίνας Σπύρος Θυμικιώτης Φαντιλέ Χουσεΐν Έλλη Τσομπανίδου Τουρχάν Μουσταφά Πέτρος Καραβέτης Και για το τέλος στο Acting νέα παιδιά Μουχαμμέτ Σαλήμ – Κοραϊ Μουχσίν όπου συμμετέχουν σε ένα πολύ μεγάλο έργο (αν και τα άτομα για την συμμετοχή στο κλίπ και οι χορηγοί θα ήταν πολύ περισσότεροι) μιας και ο Μάκης Καρράς έχει επιλέξει ώστε να αναδειχθεί πως στην Θράκη μπορούν και γίνονται μεγάλες δουλειές και πως χέρι με χέρι μπορούν να δημιουργηθούν πολύ αξιόλογες δουλειές πόσο μάλλον σε εποχή πολύ δύσκολη λόγω του covid- 19 όπου απασχολεί όλους τους τομείς!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, καλή επιτυχία και καλή ακρόαση. Ακούστε το τραγούδι και δείτε το βίντεο κλιπ εδώ.

Σχετικά Άρθρα