Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ανίκανος και καταστροφικός ως Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, επικίνδυνος και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση»

Την απόλυτη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού για να αντιμετωπιστούν όσα προβλήματα προκύπτουν από την κακοκαιρία, υπογράμμισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΡΕΝ» και τους δημοσιογράφους κ. Α. Παυλόπουλο και κυρία Ντ. Κουτροκόη.

Όπως ανέφερε, «η Κυβέρνηση έδρασε προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της ανθρώπινης ζωής κατά τις μετακινήσεις. Επέλεξε συντεταγμένα και οργανωμένα να κλείσει την Εθνική Οδό κάποιες ώρες, επειδή είναι προτιμότερο να υπάρξουν μικρές ταλαιπωρίες, παρά χιλιάδες εγκλωβισμένοι, όπως γινόταν στο παρελθόν, καθώς και άνθρωποι στους οποίους υπήρχε αδυναμία πρόσβασης, ενώ βρίσκονταν σε ανάγκη. Αυτή άλλωστε είναι η διεθνής πρακτική για την αντιμετώπιση τέτοιων καιρικών φαινομένων».

Απαντώντας στην κριτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι «το επιτελικό κράτος έχει αποδείξει επί ημερών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ότι ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις. Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ να μην μιλάει για διαχείριση κρίσεων γιατί θα σας παραπέμψω στο Μάτι, θα σας παραπέμψω στη Μάνδρα, θα σας παραπέμψω στις 22 Δεκεμβρίου του 2016, όπου επί οκτώ ώρες έμειναν εγκλωβισμένοι χιλιάδες συμπολίτες μας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Ανίκανοι και καταστροφικοί ως Κυβέρνηση, επικίνδυνοι και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση. Δεν τους ακούνε οι πολίτες, δεν τους ακούει η κοινωνία και όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, στο τέλος της τετραετίας, θα πάρουν και πάλι την απάντησή τους».

Σχετικά Άρθρα