Καβάλα

Επιστολή διαμαρτίας του π. Προέδρου Τοπικής ΝΔ Δ.Ορεινού Αλέξανδρου Μουστακίδη

Δεν μπορεί να είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία του μεγάλου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα τελικά σε αυτούς που κατέχουν υψηλές θέσεις. Είχαμε τον Θεοδωρικάκο τον φωστήρα με το καλημέρα ήθελε τα Αδήλωτα Τετραγωνικά για να φορολογησει οικήματα που ήταν από την Τουρκοκρατία.

Ευτυχώς όμως το Μέγαρο Μαξίμου τον έστειλε σπίτι του γιατί έστειλαν πολλές επιστολές διαμαρτυρίας για το θέμα αυτό πολιτικά στελέχη. Τώρα έρχεται ο Ταγαρας και τι λέει ο άνθρωπος Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου πάλι ίδιο ατόπημα με τον Θεοδωρικάκο.

Νύχτα θα φύγει και αυτός και ακούστε να τελειώνει το μεγάλο αυτό παραμύθι στην πλάτη του Κοσμάκη δεν θα πλουτίσουν οι φίλοι σας Μηχανικοί. Ναι υπάρχει πρόβλημα στον κλάδο όμως υπάρχουν τόσες δουλειές που έχει να κάνουν όμως όχι στην πλάτη του κοσμάκη επειδή ο κάθε Ταγαρας έχει κολλητούς στον κλάδο αυτό.

Τώρα πρέπει να πάρουν θέση όλοι από κάθε παράταξη για το δεύτερο ατόπημα που πάει να γίνει γιατί αυτά είναι για γέλια ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται. Ο κάθε ανίδεος με το καλημέρα νομοθετεί χωρίς να υπάρχει διαβούλευση και ενημέρωση. Αρκετά παίξατε με τον Ελληνικό Λαό και κοιτάξτε να σοβαρευτείτε.

Ο Ελληνικός Λαός σας έδωσε την εξουσία να δίνετε λύσεις στα προβλήματα του και όχι να του δημιουργείται περισσότερα. Μόνο στον έντιμο Πρωθυπουργό πιστεύω και πιστεύω θα κάνει το σωστό. Δεν μπορεί να είναι αυτός ο δρόμος που χάραξε ο μεγάλος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής γιατί αν είναι αυτός τότε είναι ντροπή για όλους που πίστεψαν και μάτωσαν για την παράταξη αυτή.

(Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης τηλ 6983463598 )

Σχετικά Άρθρα