Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Απαράδεκτο: Η κόντρα που ξεκίνησαν τα επιμελητήρια με την ΔΕΣΜΟ ΑΜ-Θ καθυστερεί την απόδοση της ΜΗ επιστρεπτέας σε 23.000 επιχειρήσεις

Πραγματικά η Ελλάδα είναι απίστευτη… Μιας και βλέπω ότι οι ίδιοι οι «Επιμελητηριακοί» η ομάδα του Χρ. Τοψίδη – Μωραΐτη κλπ, με το να επιμένουν στην στάση τους απέναντι στην διοίκηση της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ και κατ’ επέκταση στην Περιφέρεια και τον Χρήστο Μέτιο, καθυστερούν την απόδοση της ΜΗ επιστρεπτέας προκαταβολής που περιμένουν πως και πως τα 23.000 μέλη τους!!!!!

Αυτά είναι χρήματα απαραίτητα για τις επιχειρήσεις και οι άνθρωποι των επιμελητηρίων για τους δικούς τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους έχουν κάνει άνω κάτω την ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προσληφθούν διεκπεραιωτές των φακέλων και να καθυστερεί βάναυσα η διαδικασία.

Γιατί άραγε επέλεξαν τη παρούσα φάση τα Επιμελητήρια να προσπαθήσουν να ελέγξουν πολιτικά και να αποκτήσουν την διοίκηση του συγκεκριμένου φορέα; Αφήστε κ. Τοψίδη και κ. Μωραΐτη ρε τις υπηρεσίες να κάνουν την δουλειά τους να πάρουν οι επιχειρηματίες ζεστό χρήμα που ΥΠΑΡΧΕΙ στα συρτάρια και περιμένει να αποδοθεί στους λογαριασμούς.

Σχετικά Άρθρα