ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Ξάνθη-Ιωνικός 1-0: Η πρώτη νίκη στην Super League 2. (Στο 98΄ το γκόλ)

Η Ξάνθη βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και «λύγισε» με 1-0 τον μαχητικό Ιωνικό στη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Δραματικό φινάλε είχε αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στην Ξάνθη. Οι ακρίτες επικράτησαν 1-0 του Ιωνικού με γκολ του Καπνίδη στο 98′.

Οι Νικαιώτες κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην Ξάνθη καθώς δεν επέτρεψαν τη δημιουργία πολλών φάσεων στα καρέ τους. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις πιο σημαντικές ευκαιρίες να χάνονται στις καθυστερήσεις: Στο 45+1 ο Σιατράνης έκανε «τσαφ» σε θέση βολής, ενώ στο 45+4 η κεφαλιά του Μάναλη έφυγε λίγο άουτ από το δοκάρι του Μπέντο.

Στο ίδιο τέμπο κυμάνθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ιωνικός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 70′ με τον Μπέντο να σταματά το Μάναλη.

Η Ξανθη λυτρώθηκε κυριολεκτικά στη τελευταία φάση του αγώνα όταν από γύρισμα του Κέβιν, ο Καπνίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξάνθη (Πόποβιτς): Μπέντο, Τσαμούρης (76′ Κέβιν), Γιούρμαν, Θυμιάνης, Θ. Παπάζογλου (87′ Καπνίδης), Τάτος, Σιατραβάνης (76′ Μυστακίδης), Στάθης, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (7′ λ.τ Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (55′ Ματσούκας), Μάναλης (88′ Σινγκ), Ρόλε, Κάστρο.

Σχετικά Άρθρα