ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ευνοημένος ο Δήμαρχος Ξάνθης από τον ανασχηματισμό. Πέτσας και Λιβάνιος σε κομβικές θέσεις

Είναι τυχερός ο Μανώλης Τσέπελης όπως και να το κάνουμε, (και μαζί του και η Ξάνθη) μιας και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο ανασχηματισμός με την περιορισμένη έκταση στην οποία έγινε… έγινε για το Υπουργείο Εσωτερικών.
Και δύο από τις κυριότερες μετακινήσεις του ανασχηματισμού θα βοηθήσουν την Ξάνθη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

Το πρώτο είναι ότι στο Υπουργείο Εσωτερικών δημιουργείται θέση αναπληρωτή υπουργού, την οποία αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Στενός συνεργάτης και έμπιστος του Πρωθυπουργού. Ο κ. Πέτσας θα είναι αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης και ο αναπληρωτής υπουργός σε αντίθεση με τον υφυπουργό, δεν αναφέρεται στον προϊστάμενο του υπουργό, αλλά απευθείας στον πρωθυπουργό και μετέχει στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου. Αρα η Αυτοδιοίκηση αποκτά άμεση πρόσβαση στον Πρωθυπουργό.

Το δεύτερο είναι ότι ο Θοδωρής Λιβάνιος από υφυπουργός Εσωτερικών Υπεύθυνος για θέματα αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.
Οι κ. Λιβάνιος και Πέτσας με την αναβαθμισμένη θέση που θα έχουν ο καθένας και λόγω της στενής τους σχέσης με τον πρωθυπουργό αλλά και των επαφών που έχει η Διοίκηση του Δήμου Ξάνθης μαζί τους ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουν να προωθήσουν θέματα της Ξάνθης προς επίλυση…

Ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στο έργο τους…

Σχετικά Άρθρα