ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Βίντεο: Δια ασυρμάτου οι ευχές του Δημάρχου Μ. Τσέπελη προς τους αστυνομικούς (Αντάλλαξε ευχές και με τον Αστ. Διευθυντή Πασχάλη Γιώρη)

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, την Πυροσβεστική και την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης πραγματοποίησε σήμερα Πρωτοχρονιά ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης επισκέφθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος. Ο κ. Τσέπελης αφού ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης για την νέα χρόνιά, ευχαρίστησε θερμά τον ίδιο αλλά και όλο το αστυνομικό σώμα τονίζοντας πως κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου με την πανδημία «υπερέβαλαν εαυτόν» και ήταν ημερόνυχτα δίπλα στον πολίτη, με την καθοδήγηση και τον συντονισμό που παρείχαν προς όλους. Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ξάνθης για τα καλά και θετικά του λόγια και ευχήθηκε, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης καλή χρονιά, χρόνια πολλά, με δύναμη και αισιοδοξία.

Μαζί με τον Δήμαρχο ήταν και οι Δημοτικοί σύμβουλοι: Γιάννης Μπούτος (πρόεδρος ΔΣ), Μανώλης Φανουράκης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών), Γιάννης Ζερενίδης (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών), Ιπποκράτης Καμαρίδης (Πρόεδρος ΔΕΥΑΞ), Παναγιώτης Αμβροσιάδης (Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης), Ηλίας Ασκαρίδης (Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού) καθώς και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ξάνθης κα Σοφία Ψωμά.

Σχετικά Άρθρα