Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Τι είδος δάχτυλα έχετε; Δείτε τι λένε για την προσωπικότητα σας.

Αυτή η έρευνα έχει μερικά απίστευτα αποτελέσματα!

Αρκετές έρευνες γίνονται κάθε μέρα αλλά μερικές φορές βλέπουμε αποτελέσματα που πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέροντα για να μην τα μοιραστούμε. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να μαθαίνουμε καινούρια πράγματα, αλλά μερικές φορές βλέπουμε πράγματα που θα ήταν καλύτερο να μην ξέρουμε. Και μερικές φορές δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν τα αποτελέσματα είναι ακριβή επειδή θα πρέπει να γίνει εκτενέστερη έρευνα πρώτα.

Δάχτυλα

Ευτυχώς, έχουμε μερικά διασκεδαστικά νέα για σας σήμερα! Αποδεικνύεται ότι το χέρι σας λέει πολλά για την προσωπικότητα σας. Ακούγεται πραγματικά παράξενο αλλά αυτή η έρευνα εστιάζει κυρίως στα δάχτυλα σας. Το μυστικό βρίσκεται στον παράμεσο και στον δείκτη. Αυτά μπορούν να λένε πολλά για το τι είδος άντρα είστε. Ναι, αυτό το τεστ ισχύει για τους άντρες επειδή το μήκος αυτών των δαχτύλων δείχνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες. Υπάρχουν τρία είδη: A, B και Γ.

A. Ο παράμεσος είναι μακρύτερος από τον δείκτη

Μιλάμε για όμορφους άντρες εδώ. Είναι γοητευτικοί και τα πάνε καλά με όλους. Παρόλα αυτά είναι λίγο επιθετικοί και παίρνουν εύκολα ρίσκα. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι συχνά βγάζουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτούς που έχουν μικρότερο παράμεσο.

B. Ο παράμεσος είναι μικρότερος από τον δείκτη

Οι άντρες με αυτά τα χέρια έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορεί να είναι και λίγο ναρκισσιστές. Δεν τους πειράζει να είναι μόνοι τους και δεν τους αρέσει να τους ενοχλούν. Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι πολύ τολμηροί. Δεν είναι αυτοί που θα κάνουν το πρώτο βήμα.

Γ. Ο παράμεσος και ο δείκτης έχουν το ίδιο μήκος

Ίσως αυτό τα λέει όλα. Οι άντρες με αυτά τα χέρια είναι καλοί μεσολαβητές, πολύ πιστοί και στοργικοί. Όλα είναι ισορροπημένα σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι ήρεμοι και όλα κυλάνε ομαλά και οργανωμένα.

Σχετικά Άρθρα