ΑγγελίεςΤελευταία Νέα

Πωλείται πολυτελής μεζονέτα στην Παλιά Χρύσα με πανοραμική θέα

Διατίθεται προς πώληση πολυτελής μεζονέτα 300 τ.μ. περίπου στην περιοχή της Παλιάς Χρύσας κτισμένη το 2000 σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων. Η μεζονέτα διαθέτει κλιματισμό (θέρμανση ψύξη) με Fan Coil και λέβητα πετρελαίου, διπλά τζάμια, γρανίτες στο πάτωμα ενώ είναι χτισμένη στο ψιλότερο σημείο της περιοχής και διαθέτει πανοραμική θέα.

Η οικία αποτελείται από 2 επίπεδα αναπτυγμένα κάθετα.

Στο πρώτο επίπεδο έχει ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι 80 τμ. περίπου και μεγάλες διπλές μπαλκονόπορτες, μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία ένα μεγάλο WC, ένα πλυσταριό ή αποθήκη περίπου 10 τ.μ. και ένα δωμάτιο- βιβλιοθήκη 16.τ.μ.

Στο δεύτερο επίπεδο στο οποίο φτάνουμε μέσω μιας μαρμάρινης σκάλας υπάρχουν 2 μεγάλα παιδικά δωμάτια εξοπλισμένα με εντοιχισμένη διπλή ντουλάπα (έχουν πρόσβαση και τα δύο δωμάτια σε αυτήν) και ένα μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει επίσης και ένα κεντρικό δωμάτιο με δικό του ξεχωριστό μεγάλο μπάνιο με γωνιακή μανιέρα και δικό του ξεχωριστώ μικρό δωμάτιο που έχει μετατραπεί σε ντουλάπα για ρούχα (βεστιάριο).

Στην αυλή υπάρχει χώρος με γκαζόν και απίστευτη θέα προς Φανάρι έως και την Θάσο, δέντρα στον κήπο, ξεχωριστός χώρος για μπαχτσέ, στεγασμένο πάρκινγκ για 2 ΙΧ πλαισιώνουν τον εξωτερικό χώρο. Η σκεπή από κεραμίδια και τσιμεντόπλακα.

Πληροφορίες Σταύρος Καρυπίδης 6947267737

Σχετικά Άρθρα