ΑγγελίεςΤελευταία Νέα

Προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα στη περιοχή της Νέας Μορσίνης στην Ξάνθη

Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα 340 τ.μ. περίπου στην περιοχή της Νέας Μορσίνης κτισμένη σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων.

Η οικία αποτελείται από 4 επίπεδα αναπτυγμένα κάθετα και οριζόντια.

Στο κεντρικό επίπεδο έχει ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι 80 τμ. περίπου με τζάκι και μεγάλες μπαλκονόπορτες, κουζίνα με τραπεζαρία και ένα WC. Πάνω από αυτό το επίπεδο έχει χώρο 30 τ.μ. περίπου για βιβλιοθήκη ή γραφείο (που βλέπει κάνω στο κενό το σαλόνι).

Στο δεύτερο επίπεδο (πάνω από το κεντρικό) υπάρχουν 3 παιδικά δωμάτια εξοπλισμένα με εντοιχισμένες ντουλάπες ένα μεγάλοι μπάνιο και ένα κεντρικό δωμάτιο με δικό του μπάνιο και δικό του ξεχωριστώ μικρό δωμάτιο που έχει μετατραπεί σε ντουλάπα για ρούχα (βεστιάριο). Υπάρχουν επίσης τεράστια μπαλκόνια.

Στο τρίτο επίπεδο (κάτω από το κεντρικό) υπάρχουν, ένας μαγάλος χώρος που λειτουργεί σαν πλυσταριό, πλυντήριο, στεγνωτήριο, σιδερωτήριο χώρος αποθήκευσης κλπ, ένα ακόμη μεγάλο κεντρικό μπάνιο, 3 ακόμη παιδικά δωμάτια και ένας ενιαίος χώρος περίπου 50 τ.μ. που λειτουργεί ως σαλοκουζίνα.

Στο υπόγειο περίπου 200 τ.μ. υπάρχει αποθηκευτικός χώρος μαζί με λεβητοστάσιο 2 καυστήρων πετρελαίου και ξύλου.

Στην αυλή υπάρχει γήπεδο τένις, γκαζόν και δέντρα στον κήπο, μικρή αποθήκη, χτιστό μπάρμπεκιου, ξεχωριστός χώρος για μπαχτσέ, πάρκινγκ για 4 ΙΧ, ενώ λειτουργεί και αυτόματη γκαραζόπορτα για την είσοδο στην αυλή.

Τιμή 1000 ευρώ / μήνα.

Πληροφορίες Σταύρος Καρυπίδης 6947267737

Σχετικά Άρθρα