Γυναίκα και ΠαιδίΤελευταία Νέα

Πως θα επιλέξεις τον κατάλληλο καναπέ για το σπίτι σου


Ο καναπές είναι αν όχι η πιο σημαντική, μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που θα κάνετε για το σπίτι και την οικογένειά σας. Οι συμβουλές από τα έπιπλα Βόλος FactoryShop θα σας βοηθήσουν πολύ στο πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο καναπέ για το χώρο σας.
 
Δοκιμάστε τον καναπέ πριν τον αγοράσετε

Πριν αγοράσετε τον καναπέ του σπιτιού σας είναι απαραίτητο να τον δοκιμάσετε από κοντά. Οι φωτογραφίες που βλέπετε στο ίντερνετ και στα περιοδικά μπορεί να σας καλύπτουν και να σας εντυπωσιάζουν όσον αφορά το στιλ που θέλετε να δώσετε στο σπίτι σας, αλλά ένας ποιοτικός καναπές έχει να κάνει με την κατασκευή, τα υλικά και την άνεση του καθίσματός του. Πριν πραγματοποιήσετε αυτή την επένδυση για το σπίτι σας, θα πρέπει να δείτε και να αισθανθείτε την ποιότητα του καθίσματος, των μαξιλαριών και του υφάσματος ή του δέρματος.

Για να ελέγξετε την ποιότητα του καθίσματος, θα πρέπει να ψωνίσετε αυτοπροσώπως και να καθίστε σε διαφορετικά στυλ καναπέ για να δοκιμάσετε την άνεση και πως αγκαλιάζει την πλάτη σας. Καθίστε σε διάφορα σημεία για να δοκιμάσετε την αίσθηση και βεβαιωθείτε ότι δεν αισθάνεστε ποτέ ότι το κάθισμα βουλιάζει. .

Επενδύστε σε ένα υψηλής ποιότητας ξύλινο σκελετό

Επενδύστε στον υψηλότερο ποιοτικά σκελετό, που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και θα απολαύσετε χρόνια άνεσης με τον νέο σας καναπέ. Τα υψηλής ποιότητας σχέδια καναπέδων που έχουν στα έπιπλα Βόλος FactoryShop είναι κατασκευασμένα με ισχυρά πλαίσια από μασίφ σκληρό ξύλο και ενισχυμένα δεσίματα για επιπλέον υποστήριξη.

Δοκιμάστε καλά τα μαξιλάρια

Δοκιμάστε να καθίσετε σε διαφορετικά καθίσματα καναπέ πριν καταλήξετε στο πιο άνετο για εσάς. Εάν ο καναπές έχει αφαιρούμενα μαξιλάρια, αφαιρέστε ένα κάλυμμα καθίσματος για να ελέγξετε την ποιότητα από το αφρώδες υλικό. Αναζητήστε ένα κάθισμα αφρού υψηλής πυκνότητας που είναι τυλιγμένο με υαλοβάμβακα ή βαμβάκι. Εάν τα μαξιλάρια είναι αναστρέψιμα, θα έχουν διπλή διάρκεια ζωής και θα έχετε για πολλά χρόνια έναν καναπέ που θα δείχνει σαν καινούριος.

Ύφασμα ή δέρμα;

Τα πραγματικά ποιοτικά υφάσματα διατίθενται σε απεριόριστα χρώματα και μοτίβα και προσφέρουν απαλό και ζεστό φινίρισμα στον καναπέ σας. Τα περισσότερα υφάσματα είναι ανθεκτικά στο λεκέ και στο ξεθώριασμα και καθαρίζονται εύκολα σε περίπτωση που τα λεκιάσετε. Αλέκιαστα και αδιάβροχα υφάσματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια.

Το δέρμα από την άλλη είναι η επένδυση που χαρίζει σε κάθε καναπέ μία μοναδική και απερίγραπτη γοητεία. Τα δέρματα διατίθενται σε μια ποικιλία χρωμάτων και υφών.

Μεγάλη προσοχή στις διαστάσεις του καναπέ

Πριν βγείτε για να ψωνίσετε τον καναπέ των ονείρων σας, μετρήστε καλά το σαλόνι σας και τον χώρο που πρόκειται να τον τοποθετήσετε. Σημαντικό επίσης είναι να αφήσετε “αέρα” αριστερά και δεξιά του καναπέ σας για να του επιτρέψετε να δείξει με χάρη την ομορφιά του. Επιπλέον πάρτε τα μέτρα από τις πόρτες σας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που πελάτες αγόρασαν έναν πολύ ωραίο μεγάλο καναπέ αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να τον τοποθετήσουν στο σπίτι τους.

Στα έπιπλα Βόλος FactoryShop μας είπαν ένα tip για να μπορέσετε να καταλάβετε ποια είναι η κατάλληλη διάσταση για τον καναπέ σας. “Πάρτε μία αυτοκόλλητη ταινία και κολλήστε κομμάτια της στο δάπεδο που πρόκειται να τοποθετήσετε τον καναπέ σας. Έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε πως θα ταιριάξει ακριβώς, κατά την τοποθέτησή του.”

Εάν είστε έτοιμοι για έναν νέο καναπέ, οι ειδικοί επίπλων μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν – επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε.

Σχετικά Άρθρα