Κοινωνία Τελευταία Νέα

Άμεση ανταπόκριση από τον Αρχηγό ΓΕΣ για το τέκνο του στρατιωτικού Στέλιου Καλομοίρη

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Ο μικρούλης Καλομοίρης Μανωλης 4,5 ετών από το Ηράκλειο Κρήτης τέκνο του στρατιωτικού Στέλιου Καλομοίρη διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού. Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίζεται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ αλλά χειρουργικά κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Munster της Γερμανίας καθώς στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Η ανταπόκριση του αρχηγού ΓΕΣ Χαράλαμπου Λαλούση ήταν άμεση αφού ανέλαβε να καλύψει εξολοκλήρου όλα τα έξοδα θεραπείας και νοσηλείας. Ένα μεγάλο μπράβο για την τεράστια κίνηση ανθρωπιά του αρχηγού που είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για την απόφαση του Επιτελείου να καλύψει το σύνολο των εξόδων που θα απαιτηθούν για την θεραπεία του μικρού Καλομοίρη Μανώλη, τέκνου του συναδέλφου μας Στέλιου Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, που διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά στην πράξη το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση για την έκκληση βοήθειας)

Η Ομοσπονδία μας όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συχνή επαφή με τον πατέρα του παιδιού, μέσω του Προέδρου και του Αντιπροέδρου Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας καθώς και με το Γραφείο του κ. Αρχηγού προκειμένου να εξευρεθεί η κατάλληλη διαδικασία για την διευθέτηση του προβλήματος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού, για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΡώταςΕπγός (ΥΔΚ) Γεώργιος ΘεοδώρουΤχης (ΠΖ)

Σχετικά Άρθρα