ΟικολογίαΤελευταία Νέα

Έπιπλα sofa.gr –Τραπεζαρίες. Ριζική ανακαίνιση σπιτιού

Είναι καιρός για μια ανανέωση του σπιτιού μας. Μια ριζική ανακαίνιση στα δωμάτια  θα προσφέρει αέρα φρεσκάδας στη ψυχολογία μας. Οι οικονομίες μας των τελευταίων δύο χρόνων, θα χρηματοδοτήσουν τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε.

Στα έπιπλα sofa.gr, βρήκαμε αυτά που θέλουμε . Στιβαρά έπιπλα, χειροποίητα και οικονομικά, προσιτά σε όλους. Είναι ιδιαίτερα φημισμένα τα έπιπλα sofa.gr, στην αγορά του επίπλου, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας τους αλλά και της αξιοπιστίας τους για την κατασκευή των προϊόντων τους με σπουδαία υλικά, αλλά και το πόσο τηρούν τους όρους της συμφωνίας που συνάπτουν με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Σε μια παλιότερη επίσκεψη μου σε ένα από τα καταστήματα τους στο Ίλιον, διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά ότι η εξυπηρέτηση τους είναι απόλυτα προσωποποιημένη και έχουν σαν προτεραιότητα τις ανάγκες του πελάτη και την κάλυψη τους. Στα έπιπλα sofa.gr, αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους σαν συνεργάτες τους, με εξειδικευμένο προσωπικό διακοσμητών που βοηθάνε να βρεθεί  λύση για κάθε χώρο του σπιτιού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Στην πρώτη μου επίσκεψη στα έπιπλα sofa.gr, εντυπωσιάστηκα από τα πολλά μοναδικά σχέδια που έχουν δημιουργήσει. Μοναδικά και αληθινά πρωτότυπα σχέδια που συγκινούν με την ομορφιά τους αλλά και την εξυπηρετικότητα που προσφέρουν.  Στα έπιπλα sofa.gr, σου δίνουν την εντύπωση ότι αγαπάνε τόσο πολύ αυτό που κάνουν, ώστε να δουλεύουν ασταμάτητα. Έχουν δημιουργήσει απόθεμα στα μοναδικά τους σχέδια, ώστε τα έπιπλα τους να είναι ετοιμοπαράδοτα. Χειροποίητα έπιπλα και ετοιμοπαράδοτα γίνεται; Και όμως.

Το διαπίστωσα  όταν διάλεξα μία από τις τραπεζαρίες τους που εκτίθενται στο κατάστημα τους. Είχαν ένα μεγάλο εύρος από τραπεζαρίες που ποικίλλουν ανάμεσα σε κλασσικές και μοντέρνες. Φυσικό ξύλο που προσδίδει κύρος, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με άλλα φυσικά υλικά, όπως το γυαλί. Τα σετ τραπεζαρίες τους πραγματικά σου κόβουν την ανάσα, αφού άνετα μπορούν να παρομοιαστούν με έργα τέχνης. Η φαντασία και η δημιουργικότητα έχουν δημιουργήσει τόσο καλαίσθητα έργα, που στολίζουν το χώρο σας. Άνετες χειροποίητες καρέκλες πλαισιώνουν τις τραπεζαρίες τους. Εγώ επέλεξα μία τραπεζαρία από την κλασσική συλλογή τους, την προσάρμοσα στις διαστάσεις του χώρου μου και όταν τελικά  την παρήγγειλα σε τρεις ημέρες ήταν στο σπίτι μου, μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο των έπιπλα sofa.gr για να μας βοηθήσουν στη σύνθεση της.

Επόμενη σειρά στην ανανέωση του σπιτιού μας, έχει το σαλόνι μας. Ένας μεγάλος, γωνιακός καναπές θα προσθέσει ζεστασιά. Οι χειροποίητοι καναπέδες τους έχουν μεγάλη ευελιξία. Μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τον απόλυτα δικό του καναπέ, συνδυάζοντας το κατάλληλο σχέδιο με τα κατάλληλα υλικά. Έχουν μια πολλή μεγάλη ποικιλία από υφάσματα που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε είδος σχεδίου. Οι καναπέδες τους είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν μικρές ή μεγάλες παρέες στο σπίτι σας, προσφέροντας άνεση και χαρά.

Επιπλέον, τα έπιπλα για τα υπνοδωμάτια που έχουν δημιουργήσει με ιδιαίτερη αγάπη, όπως προδίδουν τα σχέδια τους, είναι έτοιμα να σας προσφέρουν ώρες χουχουλιάσματος και χαλάρωσης στο μοναδικό σας χώρο.

Τα έπιπλα sofa.gr είναι στην αγορά με συνεχή παρουσία πάνω από τριάντα χρόνια και αυτό μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μας γιατί συμβαίνει. Είναι οι απόλυτοι επαγγελματίες με προσήλωση στο να δημιουργούν όμορφα σπίτια και να εξυπηρετούν τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

Σχετικά Άρθρα