ΕπιχειρηματικότηταΤελευταία Νέα

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας – Κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Ριζική ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας από το welhome.gr

Σε μια άσκοπη και ανούσια περιήγηση που έκανα στο διαδίκτυο , ανακάλυψα το welhome.gr . Ένα διαδικτυακό κατάστημα με έπιπλα και είδη σπιτιού που αμέσως το ξεχώρισα από τα υπόλοιπα διαδικτυακά καταστήματα και θέλησα να ρίξω μια ματιά στα προϊόντα του.

Ανακάλυψα μια πολλή μεγάλη συλλογή από έπιπλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, αλλά κατέληξα στο σύνδεσμο με τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, είναι καιρός να αλλάξω την κρεβατοκάμαρα μου αφού τα συγκεκριμένα έπιπλα τα έχω από όταν ήμουν φοιτήτρια και δεν είναι ούτε συνδυασμένα τα χρώματα, ούτε και τα σχέδια , αποδείχτηκαν πολύ ανθεκτικά και ποιοτικά όμως. Κάτι τέτοιο ψάχνω… Έπιπλα κρεβατοκάμαρας με ωραία σχέδια, συνδυασμένα μεταξύ τους, ποιοτικά και ανθεκτικά, αλλά δεν θέλω, και δεν μπορώ να δώσω πολλά χρήματα.

Στα έπιπλα κρεβατοκάμαρας, υπάρχει και μια κατηγορία που αναφέρεται σε πακέτα, είναι προτάσεις του welhome.gr, με απόλυτα συνδυασμένα έπιπλα  για πελάτες σαν εμένα που θέλουν ποιοτικά έπιπλα σε οικονομική τιμή. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί επίπλων, για παράδειγμα κρεβάτι με κομοδίνα και συρταριέρα ή κρεβάτι με κομοδίνα και ντουλάπα.. Γενικά, υπάρχουν τόσοι συνδυασμοί επίπλων που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, οποιουδήποτε καταναλωτή.

Στο site του welhome.gr υπάρχει ένα σημείο που φαίνονται οι live κριτικές των πελατών τους. Σε όλες τις κριτικές αναφέρουν για την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και για τα οικονομικά τους έπιπλα. Δεν μπορώ να μην το λάβω σοβαρά υπ΄όψιν μου από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι ευχαριστημένοι πελάτες.

Διατηρούν δύο εκθέσεις επίπλων, μία εκ των οποίων στην Αθήνα σε κεντρικό σημείο, κάτι πουμου επιτρέπει να επισκεφτώ το κατάστημα τους και να ελέγξω από κοντά την ποιότητα από τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας που διαθέτουν.

Αν και ζω μόνη μου οι ντουλάπες μου, δεν μου αρκούν για να αποθηκεύω όλα μου τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα. Σίγουρα χρειάζομαι επιπλέον χώρο για να βάζω τα πράγματα μου. Η λύση που μου προτείνουν στο welhome.gr είναι τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Το γνώριζα ότι ήταν μόδα παλιότερα τα έπιπλα αυτού του τύπου, αλλά δεν ήξερα ότι είχε επανέλθει σαν τάση. Είναι ένας μοναδικός τρόπος να διατηρείται το υπνοδωμάτιο μόνιμα τακτοποιημένο.

Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο είναι η απόλυτη τάση στα έπιπλα κρεβατοκάμαρας. Η χρησιμότητα τους είναι αναμφισβήτητη. Ένας επιπλέον αποθηκευτικός χώρος είναι πάντα απαραίτητος σε κάθε σπίτι.

Θα επιλέξω έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε άσπρο χρώμα, και το πακέτο μου θα περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο,  δύο κομοδίνα, και συρταριέρα με επιδαπέδιο καθρέφτη. Στο welhome.gr μπορώ να βρω και εγκεκριμένα, ανατομικά στρώματα για τις διαστάσεις του νέου μου κρεβατιού. Το στρώμα περιλαμβάνεται στο πακέτο μου, αρκεί να επιλέξω κάποιο από τη πλούσια συλλογή τους.

Όταν μετά από λίγη ώρα είχα επιλέξει την παραγγελία μου, δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο οικονομικά ήταν. Κοιτούσα και ξανακοιτούσα το ποσό των χρημάτων και την παραγγελία μου, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος ή έχω παραλείψει κάποιο απαραίτητο αντικείμενο. Αφού βεβαιώθηκα ότι όλα τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας της επιλογής μου ήταν στο καλάθι μου, προχώρησα στην πληρωμή. Στο welhome.gr με έκαναν να νιώσω σιγουριά για τα προϊόντα τους που το θεώρησα άσκοπο και χάσιμο χρόνου να πάω από την έκθεση τους.

Σχετικά Άρθρα