Κοινωνία Τελευταία Νέα

Το μάζεμα των ελιών υπέρ του Γηροκομείου της “καρδιάς μας” για φέτος τελείωσε! (φωτογραφείες)

 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 2020-ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το μάζεμα των ελιών υπέρ του Γηροκομείου της “καρδιάς μας” για φέτος τελείωσε. 

Μέσα σε μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε και των ειδικών και πολλών μέτρων προστασίας και ασφάλειας που πρέπει να λαμβάνουμε, ο τελικός απολογισμός αποτυπώνει ότι τα καταφέραμε και μάλιστα με το παραπάνω. Σημειώνουμε ότι για το προηγούμενο έτος 2019 είχαμε τελική συγκομιδή για το ίδρυμα 450 λίτρα λάδι.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας που βοήθησαν  στο έργο μας. Ευχαριστούμε και τους συμπολίτες μας και τους εκπροσώπους φορέων και εταιρειών, οι οποίοι μας “χάρισαν” την παραγωγή από τα κτήματά τους προκειμένου να βγάλουμε το λαδάκι της χρονιάς.Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας παραχώρησαν ή μας δώρισαν υλικά συγκομιδής και συσκευασίας για τους ελαιοκάρπους.

Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική όλη αυτή την περίοδο από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου  έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου η συνεισφορά και η αγκαλιά όλων τους. Δυστυχώς παρά του ότι καθημερινά ακόμη συνεχίζουν πολλοί συμπολίτες μας να μας προσφέρουν τα κτήματά τους, θα πρέπει να δηλώσουμε παύση εργασιών για φέτος, διότι επήλθε κούραση στους εθελοντές μετά από σχεδόν 40 συνεχείς ημέρες συγκομιδής. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας. πρώτα ο Θεός, για την επόμενη χρονιά με την αισιοδοξία και την ευχή ότι θα έχουμε περισσότερους εθελοντές της ελιάς.

Τέλος οφείλουμε να  κάνουμε ειδική μνεία στην  μεγάλη προσφορά και συνεισφορά  του ελαιοτριβείου «ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ» της εταιρείας  «ΔΕΡΜΕΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ » στο Τύμπανο Ξάνθης, μια πρόσφορά που φέτος ανήλθε περίπου στο ποσό των 1.000€ και αφορά τις εργασίες του ελαιοτριβείου (εκθλιπτικό δικαίωμα) αλλά και σε υλικά (τενεκέδες), τα οποία μας παραχωρήθηκαν όλα δωρεάν. Ευχαριστούμεγια πολλοστή φορά και θα συνεχίζουμε να το τονίζουμε όλους τους συνεργάτες και εργαζόμενους της επιχείρησης και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Δερμεντζίδη και Κώστα Παρασκευά.

Συνολική συγκομιδή  7.980 κιλά ελιές και 1.122 λίτρα λάδι!

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του γηροκομείου μας εύχονται σε όλους Υγεία και Ευλογημένα και Αγαπημένα Χριστούγεννα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης


Σχετικά Άρθρα