Κόμματα Τελευταία Νέα

Η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σύντροφο Νεοφυτίδη Δημήτρη (Σώτο)

Η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον σύντροφο Νεοφυτίδη Δημήτρη (Σώτο) του Ανέστη , που έφυγε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο σύντροφος Σώτος γεννήθηκε στις 11 Σεπτέμβρη 1951. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ ήδη από την δεκαετία του ΄80. Υπήρξε στέλεχος, για σειρά ετών, του Κόμματος, Γραμματέας και στη συνέχεια μέλος ΚΟΒ Πετεινού καθώς επίσης και μέλος  της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ. Στεκότανε αγωνιστικά δίπλα στο Κόμμα.

Πλαισίωνε τα Δημοτικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βιστωνίδας και μετέπειτα Δήμου Αβδήρων  καθ όλη τη διάρκεια της ζωής του και με μαχητικότητα έδινε τον αγώνα.  Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού καθώς επίσης και μέλος Δ.Σ. του σωματείου της ΣΕΒΑΘ ως εργαζόμενος εκεί με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου. Πρωταγωνίστησε με τους αγώνες, να μην κλείσουν τα συνεταιριστικά εργοστάσια στο Νομό Ξάνθης την περίοδο ΄90-91-92.

Την περίοδο της κρίσης, του 1989-91,  στάθηκε δίπλα στο Κόμμα και πάλεψε γι αυτό.

Η Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ,  τον αποχαιρετούμε, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στην γυναίκα του Ευδοκία και στα παιδιά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στον Πετεινό Ξάνθης με περιορισμένο αριθμό παραβρισκομένων στα πλαίσια του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Σχετικά Άρθρα