Κοινωνία Τελευταία Νέα

Διάκριση για την μαθήτρια του μουσικού σχολείου Τσίμπου Βασιλική για την επιλογή των λαμπρότερων νέων μυαλών STEMM !

Στην τελική επιλογή των λαμπρότερων νέων μυαλών STEMM απο 23 χώρες για το παγκόσμιο πρόγραμμα ανάδειξης και καθοδήγησης ταλέντων βρίσκεται η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Τσίμπου Βασιλική.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου με εξαιρετικές ικανότητες στον τομέα των Θετικών Επιστημών και έχει ως στόχο την διασύνδεση τους με διακεκριμένους επιστήμονες.Αυτοί θα παρέχουν δωρεάν καθοδήγηση στους μαθητές για 10 χρόνια οδηγώντας τους σε μια εξατομικευμένη πορεία προς την αριστεία.

Οι μαθητές θα εχουν διεθνείς ευκαιρίες δικτύωσης με τα καλύτερα μυαλά στο STEMM από όλο τον κόσμο. Η συλλογική γνώση και εμπειρογνωμοσύνη αυτού του προγράμματος έχει εκπληκτικές δυνατότητες, παρέχοντάς τους ευκαιρίες να υποστηριχθούν, να ανταλλάξουν ιδέες ,να συνεργαστούν σε έργα και να βρουν λύσεις σε πραγματικές προκλήσεις.

Οι μαθητές έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 για να ολοκληρώσουν τις νέες αιτήσεις τους που περιλαμβάνουν και διάφορα τεστ . Της πρωτοβουλίας αυτής ηγείται η καθηγήτρια Dr. Heidrum Stoeger (University of Regensburg,Germany).

Το Global Talent Mentoring είναι ένα από τα πολλά έργα που αποτελούν μέρος του World Giftedness Center (WGC) και ειναι υποστηριζόμενο από το αναγνωρισμένο από την UNESCO Ίδρυμα Hamdan Bin Rashid Al Maktoum για Διακεκριμένη Ακαδημαϊκή Απόδοση.

Σχετικά Άρθρα