Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Ο Master Chef Μιχάλης Τζωρτζάκης από την Σαντορίνη μάγεψε με τα επιδόρπιά του τους πελάτες του Μύλου στη Ξάνθη

Ο Pastry Chef Μιχάλης Τζωρτζάκης ανήκει στην dream team των νέων Ελλήνων ζαχαροπλαστών

O Μιχάλης Τζωρτζάκης, ο νέος Pastry Chef του Selene Restaurant της Σαντορίνης, φιλοξενήθηκε για τέσσερεις μέρες στην Ξάνθη από τον επιχειρηματία της αλυσίδας Αρτοποιείων «Ο Μύλος» κ. Σταύρο Χατζηγρηγορίου.

Για τέσσερεις μέρες ο Μιχάλης εκπαίδευσε το προσωπικό του Μύλου και χάρισε γλυκές, πρωτότυπες δημιουργίες από επιδόρπια και γλυκά στους πελάτες, οι οποίοι έφευγαν κατενθουσιασμένοι.

Ο Μιχάλης Τζωρτζάκης ξέρει ότι το επιδόρπιο, όταν είναι γοητευτικό και καλοφτιαγμένο κρύβει πάντα μια μεγάλη συναισθηματική δύναμη, που μπορεί να γοητεύσει όλους μας.

Αυτό που λένε ότι ένα δυνατό γλυκό και το ευγενικό σέρβις μπορούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από μια μέτρια βραδιά, δεν απέχει τελικά πολύ από την πραγματικότητα και από σήμερα οι δημιουργίες του Master Chef Μιχάλη Τζωρτζάκη, βρίσκονται στα 6 καταστήματα του Μύλου στην Ξάνθη.

Δοκιμάστε τα

Σχετικά Άρθρα