Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

«Fertilia by Genesis»: H νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ

Τη νέα υπερσύγχρονη Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Fertilia by Genesis εγκαινίασαν πρόσφατα η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ -μια από τις μεγαλύτερες Μαιευτικές και Γυναικολογικές Κλινικές στη χώρα και η μεγαλύτερη στη Βόρεια Ελλάδα- και ο όμιλος Euromedica, θέτοντας στο επίκεντρό τους την υπογεννητικότητα και τα προβλήματα γονιμότητας που πολλά σύγχρονα ζευγάρια αντιμετωπίζουν.

Με γνώμονα την εξασφάλιση κορυφαίας ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, η Kλινική ΓΕΝΕΣΙΣ και η Euromedica στοχεύουν στην από κοινού αντιμετώπιση της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας.

Η υπογονιμότητα αφορά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια. Εκτιμάται ότι το 10%-12% των ζευγαριών θα βρεθεί αντιμέτωπο με κάποια δυσκολία στην προσπάθεια για τεκνοποίηση. Στο πλαίσιο αυτό, η ανάγκη για αξιόπιστες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης, που με επιστημονική επάρκεια και αξιοπιστία θα βρίσκονται στο πλευρό των ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς, αναδεικνύεται πιο επιτακτική από ποτέ.

Παραμένοντας πιστή στο στόχο της να παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ μαζί με την Fertilia by Genesis εισέρχονται δυναμικά στο πεδίο της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αφουγκραζόμενες τις όλο και μεγαλύτερες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξειδικευμένο προσωπικό

Η νέα υπερσύγχρονη μονάδα είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της διερεύνησης και της θεραπείας της υπογονιμότητας (εξωσωματική γονιμοποίηση, σπερματέγχυση, δωρεά ωαρίων, δωρεά σπέρματος, κρυοσυντήρηση ωαρίων/σπέρματος, προεμφυτευτικό γενετικό έλεγχο) σε ζευγάρια από τη χώρα μας και το εξωτερικό.

Εξοπλισμένη με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και στελεχωμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με εκπαίδευση και προϋπηρεσία στις σημαντικότερες μονάδες εξωσωματικής του εξωτερικού, η «Fertilia by Genesis» σκοπεύει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στον χώρο, με την ίδια ευαισθησία, συνέπεια και αξιοπιστία που έχει διακρίνει την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ όλα τα χρόνια της λειτουργίας της.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ευαίσθητη φύση των θεμάτων υπογεννητικότητας, η Fertilia by Genesis δημιούργησε ένα φιλικό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνεργάτες ιατρούς και τα περιστατικά που αυτοί της εμπιστεύονται.

«Η ΓΕΝΕΣΙΣ ‘γεννά’ τη Fertilia by Genesis, αποστολή της οποίας είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων υπογεννητικότητας μέσω εξατομικευμένης προσέγγισης και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, πάντα με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο και τους συνεργάτες ιατρούς. Η ομάδα της Fertilia by Genesis έχει δεσμευτεί να παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία υπογονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας όσων την εμπιστεύονται, με επαγγελματισμό και εχεμύθεια», αναφέρει ο διευθυντής της Κλινικής, κ. Θάνος Κόιος.

Η νέα μονάδα προσφέρει στους συνεργάτες ιατρούς, που επιθυμούν να διαχειριστούν τα περιστατικά τους σε άνετο περιβάλλον, όλα τα απαραίτητα εργαλεία  (εργαστήρια, χειρουργικούς χώρους) για την υποστήριξη των αναγκών τους, ώστε να μην απαιτείται η  μετακίνησή τους και να παρέχεται με αυτό τον τρόπο η λειτουργική εξυπηρέτησή τους για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού. Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται στο ευρύτερο περιβάλλον της εμπειρίας και της ασφάλειας της ΓΕΝΕΣΙΣ.

ΓΕΝΕΣΙΣ: Leader στις γεννήσεις

Η μαιευτική και γυναικολογική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας τις γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες υγείας που παρέχει η Euromedica. Με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 18.000 τ.μ., διαθέτει τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της υγείας της γυναίκας για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία, καθώς και εξειδικευμένο μαιευτικό τμήμα. Από την ημέρα της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, πάνω από 65.000 νεογνά γεννήθηκαν στην Κλινική, καθιστώντας την Leader στις γεννήσεις, αφού φέρνει στη ζωή περίπου το 35% των παιδιών που γεννιούνται στην πόλη.

Η δημιουργία της Fertilia by Genesis είναι μια ακόμα απόδειξη της στρατηγικής της ΓΕΝΕΣΙΣ να επενδύει στο μέλλον, στην καινοτομία και στην ποιότητα, λαμβάνοντας υπόψη πως ο χώρος της υγείας απαιτεί τη συνεχή παρακολούθηση και υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων. Παράλληλα, η νέα της αυτή κίνηση είναι συνεπής με την διαχρονική αφοσίωση της Κλινικής στη στήριξη των ζευγαριών, που της αναθέτουν την  πιο σημαντική «αποστολή» της ζωής τους.

Info!

Fertilia by Genesis

Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Τέρμα 17ης Νοεμβρίου Πυλαία, εντός κλινικής Γένεσις

Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 984585

Ε: [email protected]

https://www.fertiliabygenesis.com/

Σχετικά Άρθρα