Κύριο Θέμα Μειονότητα Τελευταία Νέα

Η απάντηση στου Δημάρχου Μύκης για την παραποιημένη εικόνα στα σχολεία της ορεινής

Σε απάντηση των τελευταίων δημοσιευμάτων σε συγκεκριμένη εφημερίδα του τοπικού τύπου, η οποία σαφώς έδωσε μια παραποιημένη εικόνα για τα έργα που έγιναν στο σχολείο Σατρών και προσπαθεί συστηματικά από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου αμαυρώσει την εικόνα μου με συνεχόμενα ψευδή και κάποιες φορές μάλιστα με χυδαία και υβριστικά δημοσιεύματα, έχω να ανακοινώσω τα παρακάτω:

Ο Δήμος εκτέλεσε την υπηρεσία «Συντήρηση -διαμόρφωση προαύλιων χώρων σχολείων Δ.Ε. Κοτύλης, Σατρών ,Τεμένους».

Όπως επίσης εκτέλεσε και την υπηρεσία «Συντήρηση -διαμόρφωση προαύλιων χώρων σχολείων Δ.Ε. Μύκης».

Όπως ρητώς αναγράφεται στους τίτλους των ανωτέρω, οι εν λόγω πλήρως εκτελεσμένες υπηρεσίες αφορούν αποκλειστικά και μόνο εργασίες σε προαύλιους χώρους των σχολείων. Συνεπώς προκύπτει αβίαστα ότι στις συμβάσεις αυτές δεν περιλαμβάνονται χρωματισμοί στο εσωτερικό μέρος των κτιρίων. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως σαφές.

Ξεκίνησε μία επίθεση από ανθρώπους που δηλώνονται με ψευδείς ιδιότητες (δημοτικοί σύμβουλοι) που δεν τις κατέχουν, η οποία στηρίζεται σε πλάνη και σχετίζεται με τις παραπάνω συμβάσεις.

Πρέπει να σταματήσουν οι ανακρίβειες και η λάσπη οι οποίες δημιουργούν αρνητική εικόνα και μειώνουν το τόσο σημαντικό έργο που εκτελεί ο Δήμος μας ειδικά την τρέχουσα περίοδο. Είναι τουλάχιστον ΑΔΙΚΟ!

Λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι συμβάσεις για τους εργάτες 8μηνης διάρκειας ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες. Ο δήμος έχει προβεί σε προμήθεια χρωμάτων τα οποία θα δοθούν στο έκτακτο αυτό προσωπικό για να εκτελέσουν χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά των σχολικών κτιρίων όπου απαιτείται.

Φυσικά και υπάρχουν κτιριακές ανάγκες στα σχολικά κτίρια του δήμου μας , οι οποίες έχουν ληφθεί υπόψιν και προβλέπονται σε μελέτη που προτείνεται για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» λόγω μεγάλου προϋπολογισμού.

Τα τελευταία αποτελούν απάντηση στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου σχετικά με την μη εκτέλεση χρωματισμού στις αίθουσες των σχολείων.

Ο Δήμος επιφυλάσσεται ρητώς για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ

ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΪΝ ΡΙΤΒΑΝ

Σχετικά Άρθρα