Κοινωνία Οικονομία Τελευταία Νέα

Επίσκεψη του προέδρου της ΕΑΑΣ Σταύρου Κουτρή στην Ξάνθη (Δείτε video με δηλώσεις στην xanthinews.gr )

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 από το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ελλάδας Αντιστράτηγος εν Αποστρατεία Σταύρος Κουτρής για γνωριμία και επαφή με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού παραρτήματος Ξάνθης και τα μέλη αλλά και επισκέψεις σε φορείς της πόλης μας.

Ο κ. Κούτρης νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Ξάνθης μαζί με τον πρόεδρο του παραρτήματος Ξάνθης τον κ. Γιάννη Κουτσαιμάνη και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο Ξάνθης όπου αντάλλαξαν Θέσεις και απόψεις για την κοινή συνεργασία που έχει το παράρτημα Ξάνθης με την Μητρόπολη Ξάνθης αλλά κι άλλα θέματα.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος κ. Κούτρης συνέχισε τις επισκέψεις του και σε άλλους φορείς της πόλης μας ενώ το βράδυ θα συναντηθεί με τα Μέλη του Παραρτήματος στις 19:00 στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού», των καπναποθηκών «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. (Σύμφωνα με την ανακοινωση της ένωσης λόγω των ισχυόντων μέτρων προστασίας κατά του COVID-19 δύνανται να παραστούν μέχρι 50 μέλη του Παραρτήματος, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην παραπάνω συγκέντρωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Παράρτημα με e-mail και με μήνυμα ή τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα : 6937409943 (Πρόεδρος) και 6972331052 (Αντιπρόεδρος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε στο Ξάνθη news.gr και στην Μαίρη Δαληκριάδου που αφορά την λειτουργία και του κεντρικού αλλά και των τοπικών παραρτημάτων της ένωσης και την σχέση που έχει το Κεντρικό με το παράρτημα Ξάνθης:

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης:

Σχετικά Άρθρα