Ροδόπη Τελευταία Νέα

Τι είπε η Μπακογιάννη με τον Ντίνο Χαριτόπουλο στις Σάπες

          Συνάντηση με την Πρόεδρο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κ. Ντόρα Μπακογιάννη είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

          Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό και φιλικό επίπεδο στο Δημαρχείο και στη διάρκεια της ο Δήμαρχος παρουσίασε την ταυτότητα, τον προγραμματισμό, τις διεκδικήσεις και τα προβλήματα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και της κοινωνίας και κατέθεσε στην κ. Ν. Μπακογιάννη υπόμνημα θέσεων, προτάσεων και αιτημάτων για να συμπεριληφθούν στο πόρισμα της Επιτροπής.

          Το υπόμνημα εστιάζει σε τέσσερις άξονες: την πολυπολιτισμικότητα και την κοινωνική συνοχή, την ασφάλεια, το δημογραφικό και τη συγκράτηση του πληθυσμού, τους αναπτυξιακούς πυλώνες και τέλος επισημαίνει την άρνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας στη λειτουργία χρυσωρυχείων στην Θράκη.

          Παράλληλα, η κ. Ντόρα Μποκογιάννη υπέγραψε το κείμενο υποστήριξης του Κύκλου Προσωπικοτήτων για την ανάδειξη και προβολή του Αρχαίου Θεάτρου Μαρώνειας, ως Μνημείου Παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Σχετικά Άρθρα