Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

ΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ COVID-19

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποστήριξε ένθερμα την εκδήλωση «Βραβεία Οι Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα», που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία» και η εταιρία PRBizz, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών και παραγόντων της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε με έναν εντελώς πρωτόγνωρο τρόπο, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, βραβεύτηκαν άνθρωποι που συνέβαλαν με ηρωισμό και αυτοθυσία στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και εταιρίες που έδειξαν πρωτοφανή κοινωνική ευαισθητοποίηση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση, βραβεύοντας μερικούς από τους Ήρωες του Covid-19:

Το Βραβείο στους εκπαιδευτικούς της Β.Ελλάδας παρέδωσε στην Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως  η Σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα Νίκη Καρανταλή.

Ο Πρόεδρος &Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κ. Γιάννης Καρανταλής, απένειμε βραβείο στον κ. Νικόλαο Πέντζο, Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης &Αρωγής και Πρόεδρο της ΖΑΝΑΕ ΑΕ.

Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Στάθη Κουτσοχήνα, βράβευσε η Γενική Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα Όλγα Κριτσιμά, ενώ το Βραβείο στην CSRConsultant της LIDLHellas, κα. Κυριακή Δοβλέτογλου, απένειμε ο Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης και Γενικός Δ/ντης Marketing Ομίλου, κ. Χρήστος Κιούσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμητικό έπαινο έλαβαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου. Βραβεύτηκαν επίσης, οι Διοικητές των νοσοκομείων αναφοράς ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου, η Ελληνική Αστυνομία και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.

Ο κ. Κιούσης στον χαιρετισμό που απηύθυνε εκ μέρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σχεδιάζοντας την εταιρική μας στρατηγική επικοινωνίας το Δεκέμβριο του 2019, προτιμήσαμε να απευθυνθούμε σε δεύτερο ενικό πρόσωπο στην νέα και στον νέο της Ελλάδας με το μότο  #οΗρωαςΕισαιΕσυ. Δε φανταζόμασταν στα τέλη του 2019,  ότι το 2020 η λέξη «Ήρωας» θα γινόταν σε καιρό ειρήνης τόσο επίκαιρη και τόσο συχνή με ουσιαστικό και πραγματικό περιεχόμενο», τονίζοντας παράλληλα ότι ως κοινωνία πετύχαμε συνολικά κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αναδεικνύοντας ήρωες, που πανάξια βραβεύονται στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η εκδήλωση, τέθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ – Helexpo και μαγνητοσκοπήθηκε για να μεταδοθεί από τη Δημοτική Τηλεόραση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα του την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της σπουδαστικής του κοινότητας και του ευρύτερου κοινού, γύρω από την πρωτόγνωρη αυτή πανδημία, αγκάλιασε την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος «Μακεδονία».

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πολύτιμος αρωγός των Βραβείων «Οι Ήρωες του COVID-19» στη Βόρεια Ελλάδα.
Το υγειονομικό πρωτόκολλο τηρήθηκε αυστηρά.
Η ανώτατη διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Γιάννης Καρανταλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κα Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διευθύντρια Ομίλου, κ. Χρήστος Κιούσης, Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και Γενικός Διευθυντής MarketingΟμίλου.
Η κα Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διευθύντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καιο κ. Χρήστος Κιούσης, Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και Γενικός Διευθυντής MarketingΟμίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης, κα Ράνια Θρασκιά.
Ο κ. Χρήστος Κιούσης, Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης και Γενικός Διευθυντής MarketingΟμίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
Οι κυρίες Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και Όλγα Κριτσιμά Γενική Διευθύντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Η κα Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 απένειμε βραβείοστην Υπουργό Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέωςκαι στον Περιφερειακό Διευθυντή Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, κ.Αλέξανδρο Κόπτση.
Ο κ. Γιάννης Καρανταλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360,  απένειμε βραβείο στον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής και Πρόεδρο της ΖΑΝΑΕ ΑΕ,κ. Νικόλαο Πέντζο,.
Η κα Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διευθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, απένειμε βραβείο στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Στάθη Κουτσοχήνα.
Ο κ. Χρήστος Κιούσης, Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης και Γενικός Δ/ντης Marketing Ομίλου απένειμε βραβείο στην CSR Consultant της LIDL Hellas, κα. Κυριακή Δοβλέτογλου.

Σχετικά Άρθρα