Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Νέες συλλήψεις διακινητών λαθρομεταναστών. (Δεν λένε να τελειώσουν)

Συνελήφθησαν στις 3-9-2020 το μεσημέρι, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης,οιαστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής,  οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι πλαστές, καθώς επίσης ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα