slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μπράβο στους μαθητές! Πολλές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης

Ο Δ/ντης εκφράζοντας και τον σύλλογο διδασκόντων συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου μας, που επέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020. Συγκεκριμένα εισάγονται οι 17 από τους 25 (ποσοστό σχεδόν 70%):
 1 στη Ιατρική
 7 στο Πολυτεχνείο Ξάνθης (4 στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, 2 στη σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος και 1 στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης)
 1 στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής
 1 Μηχανολόγων Μηχανικών στο Ηράκλειο
 2 Αγωγής και Φροντίδας στη Πρώιμη παιδική Ηλικία (Παν. Δυτ. Αττικής, Ιωάννινα)
 1 Φυσικοθεραπείας (Λαμία)
 1 Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (Θεσσαλονίκη)
 1 Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Πάτρα)
 1 Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Άρτα)
 1 Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνιών (Αργοστόλι)
Να αναφέρουμε ότι δύο μαθητές αρίστευσαν (19.155 και 18.235 μόρια), τρεις έγραψαν μεταξύ 17.000 και 18.000 μόρια και άλλοι τρεις λίγο κάτω από 15.000 μόρια. Ένας μαθητής εξ αυτών πέρασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ στην Ξάνθη, στο ίδιο τμήμα στο οποίο σπουδάζει και ο γιος του σε μεγαλύτερο έτος.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις μετέπειτα σπουδές σας! Αποδείξατε στους εαυτούς σας, και παρά τις αντίξοες συνθήκες, ότι πότε δεν είναι αργά για να εκπληρώσετε ένα όνειρο σας! Η προσπάθεια σας είναι ακόμη περισσότερο αξιέπαινη διότι οι περισσότεροι από σας έχετε τόσο οικογενειακές όσο και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Επιπλέον στηριχτήκατε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και στην βοήθεια που είχατε από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Να θυμάστε ότι ο δρόμος της γνώσης δεν τερματίζει ποτέ! Καλή δύναμη για την συνέχεια και πάντα επιτυχίες!!
Γεώργιος Μασούρας
Δ/ντης Εσπερινού ΕΠΑΛ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα