Πολιτισμός Τελευταία Νέα

«Τα Παράσιτα του Παραδείσου» Μουσική Παράσταση – Τετάρτη 5 Αυγούστου, ώρα 21.00

63o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΙΠΠΩΝ «ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ»

Πες μου τι είδες, τι αγάπησες, τι σκέφτηκες, τι ονειρεύτηκες, πού πήγες, τι έγινες… πες μου τι θέλεις για να πάψεις να είσαι θλιμμένο.

Όλια Λαζαρίδου – Μελίνα Τανάγρη

«Τα Παράσιτα του Παραδείσου»

Μουσική Παράσταση

7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Φάρος)

Τετάρτη 5 Αυγούστου, ώρα 21.00

Η μουσική παράσταση «Τα Παράσιτα του Παραδείσου» με την Όλια Λαζαρίδου και τη Μελίνα Τανάγρη παρουσιάζεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21.00, στον προαύλιο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (Φάρος), στο πλαίσιο του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Τα παράσιτα του παραδείσου, μια ιδιαίτερη μουσική και ποιητική παράσταση με την Όλια Λαζαρίδου και τη Μελίνα Τανάγρη.

Η Όλια Λαζαρίδου θα απαγγείλει ποιήματα από τις Ελεγείες του Ράινερ Μαρία Ρίλκε και από την ποιητική ανθολογία του Τζελλαλεντίν Ρουμί σε μετάφραση Βίκου Ναχμία.

Η Μελίνα Τανάγρη θα ερμηνεύσει τραγούδια του Λέοναρντ Κοέν και τέσσερα δικά της που συντονίζονται με αυτή τη βραδιά. Στην κιθάρα θα τη συνοδεύσει ο Δημήτρης Παπαλάμπρου, που θα παίξει και σολιστικά κομμάτια.

Όλια Λαζαρίδου – Μελίνα Τανάγρη «Τα Παράσιτα του Παραδείσου»

7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Φάρος)

Τετάρτη 5 Αυγούστου, ώρα 21.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη (λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της μουσικής παράστασης. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

*Το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Σχετικά Άρθρα