Κουζίνα Τελευταία Νέα

Ποια έπιπλα κουζίνας είναι απαραίτητο να αλλάξετε στην ανακαίνισή σας

Η ανακαίνιση κουζίνας αποτελεί μία μεγάλη αλλαγή στο σπίτι σας και σε έναν χώρο, πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Τον χώρο εκείνο που μπορεί να περνάτε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας, ετοιμάζοντας τα φαγητό των αγαπημένων σας προσώπων, διαβάζοντας, μιλώντας στο τηλέφωνο, κάνοντας αγαπημένες συνήθειες!

Για να αλλάξετε την κουζίνα σας χρειάζεται απαραιτήτως ένα budget, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι πολύ υψηλό. Τα σύγχρονα έπιπλα κουζίνας μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές και με ανθεκτικά υλικά που ταιριάζουν σε κάθε στυλ χώρου από μίνιμαλ μέχρι και ρουστίκ ή κλασικά έπιπλα.

Αν προγραμματίζετε ανακαίνιση λοιπόν, μπορείτε να αλλάξετε τα παρακάτω έπιπλα:

Νησίδα

Δημιουργήστε στην κουζίνα σας μία μεγάλη ή μικρή νησίδα με αποθηκευτικούς χώρους. Αποτελεί μία πολύ λειτουργική λύση τόσο για το μαγείρεμα όσο και για ένα γρήγορο φαγητό σε ψηλό σκαμπό. Οι νησίδες σε μεγάλες κουζίνες αποτελούν το βασικό έπιπλο, χρησιμεύοντας σαν πάγκος εργασίας αλλά και σαν ένα μέρος για την προετοιμασία φαγητού.

Ντουλάπια κουζίνας

Τα ντουλάπια κουζίνας αποτελούνται από γνήσιο ξύλο τα πιο ακριβά ή απλό συνθετικά υλικά τα πιο απλά, συνδυάζοντας διαφόρων ειδών ύλες. Αλλάζοντάς τα, μπορείτε να προσδώσετε στον χώρο ένα διαφορετικό ύφος και να τον ανανεώσετε.

Φροντίστε ώστε οι αποθηκευτικοί σας χώροι να έχουν μεγάλη χωρητικότητα, εκμεταλλευόμενοι ακόμα και τις γωνίες.

Πάγκους εργασίας

Επιλέξτε πάγκους από υλικά της αρεσκείας σας που να μην φθείρονται από τις καθημερινές καταπονήσεις. Οι πάγκοι καλό είναι να είναι ευρύχωροι τόσο για να έχτε άμεση πρόσβαση σε διάφορα αντικείμενα, όσο και για να μπορείτε να μαγειρεύετε!

Περισσότερα έπιπλα κουζίνας σε πολύ καλές προσφορές, στην ιστοσελίδα της εταιρείας ArtionDesign στην Θεσσαλονίκη.

Σχετικά Άρθρα