Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πως θα επιλέξετε το σωστό denim παντελόνι και πώς θα το συνδυάσετε

Αν υποθέσουμε ότι ο μέσος άνδρας στην χώρα μας έχει ύψος 1,76 τότε φοράει μέγεθος ανάμεσα σε Medium–Large. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε σίγουρα δεν θα δυσκολεύεστε και πολύ να βρείτε τζιν παντελόνι. Επίσης εύκολη επιλογή θα αποτελεί και το πουκάμισο όσον αφορά το στρώσιμο στους ώμους και την πλάτη.

Αν όμως δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ύψους και έχετε συγκεκριμένη σωματική διάπλαση, παρακάτω οι 3GUYS σας προτείνουν δύο εναλλακτικές επιλογές σε ανδρικά τζιν παντελόνιαανάλογα με το σωματότυπο και το ύψος. Πως θα επιλέξετε λοιπόν το σωστό cool και διαχρονικό τζιν με ένα σύνολο σε ανδρικά ρούχα σε προσφορές, που αποτελεί το πιο πολυφορεμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας;

Αν το ύψος δεν είναι το δυνατό σας σημείο

Το φθαρμένο jean με κανονικό καβάλο είναι το στυλ που ψάχνετε. Επιλέξτε το σε σκούρα απόχρωση και ίσια γραμμή, για να σας προσθέτει εκατοστά και να σας κάνει να φαίνεστε ψηλότεροι απ’ ότι είστε.

Το τζιν DONOVAN θα ταιριάξει στο σωματότυπό σας! Επιλέξτε εύκολα το μέγεθός σας και βρείτε το online.

Αν είστε «γεμάτος» στην μέση

Η καλύτερη λύση σε ένα πιο εύσωμο σωματότυπο είναι το χαμηλοκάβαλο τζιν, το οποίο είναι κατασκευασμένο με μαλακά υλικά και διατηρεί ίσια γραμμή, χωρίς να στενεύει πολύ στο κάτω μέρος.

Το τζιν DAVEY θα σας ταιριάζει πολύ, αρκεί να θυμάστε να μην βαρυφορτώνετε τις τσέπες σας με τα προσωπικά σας αντικείμενα για να μην διογκώνετε την περιφέρειά σας.

Πώς να συνδυάσετε το τζιν σας;

Σίγουρα ένα απλό t-shirtαποτελεί μία dailyεπιλογή, ενώ ένα πουκάμισο είναι πιο official. Ξεχωρίζουμε από την ποικιλία 3GUYS το τζιν γαλάζιο πουκάμισο σε κανονική γραμμή και τσέπες στο στήθος για ένα totaldenimlook.

Περισσότερα ανδρικά τζιν και ανδρικά πουκάμισα, σε πολύ χαμηλές τιμές και προσφορές θα βρείτε στην ιστοσελίδα του 3GUYS!

Σχετικά Άρθρα