Τελευταία ΝέαΤεχνολογία

Χάραξε το μέλλον σου μέσα από το ΙΕΚ ΣΒΙΕ!

Οι περισσότεροι  νέοι κάθε χρόνο θέτουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τουςτην άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση. Χιλιάδες απόφοιτοι Λυκείου απορροφώνται από τα ΙΕΚ, τα οποία στην χώρα μας αποτελούν μία περιζήτητη εκπαιδευτική επιλογή, με δυνατότητα εξειδίκευσης σε ειδικότητες  που έχουν τεράστια ζήτηση στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, στην Αθήνα, ανοίγει τις πόρτες του καιπροσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές, σε επαγγέλματα που γίνονται ανάρπαστα!

Η αγορά έχει ανάγκη από επαγγέλματα με απόλυτη εξειδίκευση και κάποια ΙΕΚ τα προσφέρουν και με το παραπάνω. Ορισμένες από τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση και την καλύτερη απορρόφηση είναι η αρτοποιία – ζαχαροπλαστική, η διαιτολογία, η νοσηλευτική, η μαιευτική, η εργοθεραπεία και η φυσικοθεραπεία.

Γιατί ΣΒΙΕ

Ύστερα από μισό αιώνα λειτουργίας το ΙΕΚ ΣΒΙΕ εμπνέει εμπιστοσύνη όχι μόνο στους νέους και στις οικογένειές τους, αλλά και στην αγορά εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι άλλοι εκπαιδευτικοίφορείς στηρίζουν τους οδηγούς σπουδών τους στα προγράμματα του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Φυσικά, το πρωτότυπο δεν αντιγράφεται…

Η ΣΒΙΕ επιλέγει ως εκπαιδευτικό προσωπικό τους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες στους αντίστοιχους κλάδους.

Στον τομέα αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, οι σπουδές πραγματοποιούνται υπό την έμπειρη καθοδήγηση του συμβούλου σπουδών Γιάννη Αποστολάκη. Στο συγκεκριμένο τμήμααρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ, οι σπουδαστέςμπορούν να παρακολουθήσουν και το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Vegan Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής με σεφ τον Νίκο Γαϊτάνο, το οποίο περιλαμβάνει  εκμάθηση ειδικών τεχνικών – συνταγών και πρακτική άσκηση σε veganεστιατόρια.

Στο τμήμα διατροφολογίας – διαιτολογίαςτου ΙΕΚ, η εκπαίδευση είναι πολύπλευρη με διδασκόμενα μαθήματα όπως αρχές διατροφής, διατροφολογία, ψυχολογία της διατροφής, βιοτεχνολογία, έλεγχο τροφίμων, παχυσαρκία και μεταβολισμό, κ.ά.

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδές στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ,  για  τις τιμές των διδάκτρων και κλείστε το ραντεβού σας για να μιλήσετε με τους ειδικούς του κλάδου, πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα