Κύριο Θέμα Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Για το θέατρο στην Ξάνθη θα πρέπει να ρωτήσουμε τους απόφοιτους της Δραματικής Σχολής

Έχει δίκιο ο Μ. Σπανίδη στην επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού ότι πρέπει κάποια στιγμή να πάμε το Θέατρο της πόλης ένα βήμα παρακάτω πλην όμως κατά την γνώμη μας είναι καλό για τον χώρο του Θεάτρου να μιλήσουν ΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του θεάτρου που ζουν στην Ξάνθη και δραστηριοποιούνται στον χώρο της Δραματουργίας και του Θεάτρου και που έχουν τελειώσει την Ανωτέρα Δραματική Σχολή… και από όσο ξέρω αυτοί είναι 2- 3 άνθρωποι όλο κι όλο στον Νομό μας.

Η επιστολή Σπανίδη

Ξάνθη 8 Ιουλίου 2020

Προς : Πρόεδρο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης κ. Ηλία Ασκαρίδη

Κοιν.: ΜΜΕ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Θα σας είναι πιστεύω πολύ γνώριμο το γεγονός ότι ο τόπος μας εδώ και πολλά χρόνια, παρά την τιτάνια προσπάθειά του να διαπρέψει στον στίβο της «στρογγυλής θεάς», παρουσίασε από την άλλη μεριά μία αξιοζήλευτη παραγωγή  άξιων και ικανών ατόμων οι οποίοι δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται επιτυχώς στον χώρο Δραματουργίας και του Θεάτρου γενικότερα.

Σε αυτά τα στέρφα χρόνια της τρομοκρατίας των διαφόρων ιών με τους ισχυρούς κραδασμούς που βιώνει ο νομός μας γενικότερα, θα ήταν πάρα πολύ ελπιδοφόρα επιτέλους μία προσπάθεια για την δημιουργία του Μητροπολιτικού Δημοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου.

Θα σας είμαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή εφόσον με καλέσατε για την πλήρη ενημέρωσή σας πάνω στο σχετικό θέμα.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης-Βιβλιοπώλης – Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα