Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Ρήμαζε επιχειρήσεις

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) διαρρήξεις καταστήματος και οικίας, καθώς και μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το Μάιο και τον Ιούνιου του 2020, στο νομό Έβρου.

Συνελήφθη στις 16-6-2020 το βράδυ, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος δράστης την 13 και 15-6-2020 διέρρηξε κατάστημα σε οικισμό του Έβρου και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρήματα, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και δέκα φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Μετά από σχετικές έρευνες και αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη των διαρρήξεων, ενώ σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος που οδηγούσε,  βρέθηκαν οι αφαιρεθείσες ηλεκτρονικές συσκευές και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίες αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Από την συνέχιση της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι ο δράστης διέρρηξε μία οικία σε οικισμό του Έβρου, αφαιρώντας από το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα, καθώς και ότι αφαίρεσε το παραπάνω όχημα, από επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων, στην Αλεξανδρούπολη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στη δικαιούχο τους.

Από την κατοχή του δράστη και το όχημα που οδηγούσε κατασχέθηκαν επίσης χρήματα, 1 φακός χειρός και 6 ζεύγη πλαστικά γάντια, διαρρηκτικά εργαλεία και μία κουκούλα (full-face).

H δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα