Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πρόβλημα στον Εχίνο, εργάτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό λόγω της καραντίνας

Μεγάλο πρόβλημα έχουν οι κάτοικοι του Εχίνου με την καραντίνα που υπάρχει στον οικισμό τους και πριν λίγο επικοινώνησαν μαζί μου μετά από μια μικρή γενική συνέλευση που κάνανε στην πλατεία του χωριού.

Το πρόβλημα

Εκτός από το υγειονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή αλλά και στην Ξάνθη γενικότερα, πολλοί εργάτες ναυπηγείων και άλλων εργοστασίων σε Βέλγιο, Γερμανία και Ισπανία που μένουν στον Εχίνο, έπρεπε να έχουν ήδη αναχωρήσει για τις εργασίες τους. Αύριο πρέπει να φύγει μια ομάδα περίπου 7- 8 ατόμων από τον Εχίνο και την άλλη εβδομάδα πάνω από 20 ακόμη άτομα που όλοι (όπως μου είπαν) έχουν κλείσει τα εισιτήρια αλλά δεν μπορούν να βγουν από το χωριό.

Επιπρόσθετα δεν μπορούν να κατεβούν ούτε στην Ξάνθη ώστε να κάνουν τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού που θα τους χρειαστούν για να πετάξουν. Οι κάτοικοι είναι προβληματισμένοι και ειδικά ανησυχούν μήπως και το απόγευμα ανακοινωθεί παράταση της καραντίνας σήμερα το απόγευμα.

σ.ε. Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις αυτές, μιας και η οικονομική καταστροφή και του Εχίνου είναι μεγάλη….

Σχετικά Άρθρα