Λάσπη Τελευταία Νέα

Επιστολή Μπάμπη για Τσέπελη… Εμείς: «Φαντάζεστε να είχαμε στον Κορονωϊό Δημοτική αρχή Δημαρχόπουλου;»

Ο Δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Δημαρχόπουλος έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση για την δειαχείρισης της κρίσης από την δημοτική αρχή του Μανώλη Τσέπελη.

Η δική μας απάντηση «καλά που δεν είχαμε την δική σου ομάδα Μπάμπης μου, σε αυτήν την περίσταση. Πάλι καλά!!»

Η επιστολή

Είναι πασιφανής η ανεπάρκεια διαχείρισης της κρίσης από τη σημερινή δημοτική αρχή σε σχέση με την πανδημία του κορωναϊού COVID-19 στην περιοχή μας.

Η απεριόριστη χαρά των αιρετών εκπροσώπων στη διοίκηση του Δήμου μας, που εκφράζεται σε κάθε απόφασή τους ή σε κάθε άστοχη και άκρως επικίνδυνη ενέργεια και δράση τους, δεν μπορεί να αποσβέσει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η πόλη μας.

Η αλήθεια είναι ότι η Ξάνθη μας κατέκτησε ξανά άλλη μια αρνητική πρωτιά. Όλη η Ελλάδα ασχολείται ξανά μαζί μας αφού αποτελούμε το «μαύρο πρόβατο» της χώρας μας, εξαιτίας της δικής σας διαχείρισης κατά την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Οι συμπολίτες μας παρότι έλαβαν όλα τα μέτρα, παρότι επέδειξαν μεγάλη υπευθυνότητα και υπομονή όλο αυτό το διάστημα, σήμερα   εξ αιτίας της επιπολαιότητας και της ανευθυνότητάς σας, είναι τρομοκρατημένοι και προβληματισμένοι αφού η Ξάνθη μας «νοσεί».

Σχολικές μονάδες κλείνουν, δημόσιες υπηρεσίες όπως τα Δικαστήρια Ξάνθης και ο Δικηγορικός Σύλλογος έχουν αναστείλει την λειτουργία τους και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Η τοπική κοινωνία είναι κυριολεκτικά ανάστατη, αφού πλέον φτάσαμε στο σημείο να είμαστε η μοναδική πόλη για την οποία μόνη λύση αποτελεί η διεξαγωγή μαζικών τεστ σε κάθε σπίτι πόρτα-πόρτα.

Δυστυχώς, καταφέρατε μέσα σε λίγους μήνες να μετατρέψετε την πόλη μας από Αρχόντισσα της Θράκης σε μια «υγειονομική βόμβα».

Δεν υπάρχει δείγμα σοβαρότητας από μέρους σας…

Λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια μας!

Σχετικά Άρθρα