Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πήραν “φωτιά” τα συνεργεία στην Σταυρούπολη με μέριμνα του Λάκη Ελευθεριάδη (φωτογραφίες)

Η αδιάκοπη εργασία των υπαλλήλων και η στενή και συνεχή συνεργασία του Αντιδημάρχου Ξάνθης Ελευθεριάδη Απόστολου με τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑ Ξάνθης , αλλάζει την όψη στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης, που μπαίνει σε ανοιξιάτικους ρυθμούς.

Ξεκίνησαν ήδη και καθημερινά καθαρίζονται και αποκαθίστανται ζημιές στα κοιμητήρια, τις πλατείες και τους αγροτικούς δρόμους και των επτά τοπικών κοινοτήτων τις ΔΕ Σταυρούπολης.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο:
• Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί στα κοιμητήρια των οικισμών Δρυμιάς, Πασχαλιάς, Κομνηνών και Σταυρούπολης και συνεχίζονται και στους υπόλοιπους οικισμούς.
• Με την χρήση μηχανημάτων έργων αποκαθίστανται οι αγροτικοί δρόμοι που υπέστησαν ζημιές κατά τους χειμερινούς μήνες σε όλες τις τοπικές κοινότητες, ώστε να γίνουν προσβάσιμοι για την διευκόλυνση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής.
• Παράλληλα καθαρισμοί έγιναν στις πλατείες Σταυρούπολης, Κομνηνών και Καρυοφύτου και στους κεντρικούς δρόμους των οικισμών Σταυρούπολης και Νεοχωρίου με απομάκρυνση της αναπτυσσόμενης λόγω εποχής βλάστησης και σκουπιδιών, αποκατάσταση του οδοστρώματος και βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.
• Τέλος, τοποθετήθηκαν τα πρώτα καινούρια παγκάκια στους οικισμούς Νεοχώρι, Καρυόφυτο, Δαφνώνα, Γέρακα και Σταυρούπολη, από το τμήμα πρασίνου του Δήμου Ξάνθης, για την ασφάλεια των κατοίκων και την καλαισθησία του τοπίου.

Σχετικά Άρθρα