Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

13 μέτρα για τους επαγγελματίες της Ξάνθης προτείνει ο Σάββας Μελισσόπουλος

Όπως όλοι γνωρίζουμε το κρίσιμο ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει τεράστιες οικονομικές προεκτάσεις τόσο σε τοπικό, όσο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε τοπικό επίπεδο οι συμπολίτες μας επιχειρηματίες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν εδώ και ενάμιση μήνα το φάσμα μιας ζοφερής οικονομικής πραγματικότητας, που προέρχεται από την οικονομική απραξία και έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ελεύθερων επαγγελματιών και των οικογενειών τους.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα ελάφρυνσης και ανακούφισης, εδώ και τώρα.

Μέτρα που για να ληφθούν απαιτούνται γενναίες, διευρυμένες και ομόφωνες αποφάσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να παραμεριστούν τα πείσματα και οι πολιτικές σκοπιμότητες και να προσέλθουμε όλοι στο τραπέζι της συζήτησης, όπως ακριβώς συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μετά από τη ματαίωση του καρναβαλιού.

Ευελπιστούμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή, η Δημοτική Αρχή θα σταματήσει να επιμένει στη άποψή της να ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο 3,5 μήνες μετά (29.7.2020), όταν πλέον θα έχουν καταστραφεί τα πάντα.

Ευελπιστούμε ότι η Δημοτική Αρχή θα συμφωνήσει με την πρόταση που κατατέθηκε από 29 Δημοτικούς Συμβούλους και να πραγματοποιηθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο, με γνώμονα πάντα τη σύνεση, τη λογική και το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας.

Ξάνθη 2 Μαΐου 2020

 Δημοτική Παράταξη

 “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά Άρθρα