ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης

Αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των ευάλωτων και ευπαθών συμπολιτών μας, σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που ζούμε, το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με αίσθημα ευθύνης και ουσιαστικής αλληλεγγύης, προχώρησε σε διανομή τροφίμων, με αφορμή τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν δέματα σε άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Νομού, με τρόφιμα που απέστειλε η Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και διέθεσε η εταιρεία «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε.».

Η διανομή των τροφίμων θα συνεχίζεται και μετά το Πάσχα, από εθελοντές και εθελόντριες του Τμήματός μας κατ’ οίκον, προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, με αρωγό τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, δηλώνει για μία ακόμη φορά έμπρακτα ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή και δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας, με πλήρη ετοιμότητα, οργάνωση και ευαισθησία.

Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία από το Περιφερειακό Συμβούλιο, τους εκπαιδευτές, τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα