Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δέσποινα Σταμπουλή: «Σας προτρέπω να έχετε εμπιστοσύνη στη Διοίκηση, και στους Γιατρούς του νοσοκομείου»

Η Διευθύντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης Δέσποινα Σταμπουλή και υπεύθυνη του τομέα υγείας της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Ξάνθης ανάρτησε το παρακάτω κείμενο σχετικά με το θέμα του Covid-19 στο προσωπικό της ιστολόγιο.

Ως ιατρός του Νοσοκομείου Ξάνθης κι έχοντας επίγνωση των κρίσιμων ημερών που διανύουμε όσον αφορά την πανδημία του covid-19,

σας προτρέπω να έχετε εμπιστοσύνη στη Διοίκηση, στους Ιατρούς, ειδικούς και ειδικευόμενους όλων των ειδικοτήτων καθώς και τους Νοσηλευτές μας, που σηκώνουν αγόγγυστα όλο το βάρος της νόσου , κρατώντας θερμοπύλες , με επαγγελματισμό και υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος.

Είμαστε στη μάχη όλοι μαζί ,ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ κι εμείς από τη θέση επιρροής κι ευθύνης μας και μαχόμαστε ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό.

Δεν χάνουμε την πίστη μας και την εμπιστοσύνη μας στον μοναδικό φορέα Υγείας του νομού μας, το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ, που στέκεται όρθιο, με υψηλά standards λειτουργίας χάριν στην άψογη συνεργασία όλων των υπαλλήλων του, Μηχανικών, Τεχνικών και λοιπών κι αντιστέκεται με αυταπάρνηση στην Πανδημία.

Είναι η ώρα των πράξεων, αθόρυβα και μεθοδικά κι όχι των λόγων! Καλή Ανάσταση !

Σχετικά Άρθρα