ΠολιτισμόςΤελευταία Νέα

Ένα μαγικό απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χθες Κυριακή οι Ξανθιώτες (Βίντεο – Αντώνης Μουσαδές @ Σπίτι Χατζιδάκι)

Η Π.Ε. Ξάνθης και η Επιτροπή Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» διοργάνωσαν χθες Κυριακή 5 Απριλίου ένα μοναδικό live streaming events το οποίο μεταδόθηκε από τη σελίδα του Πολυχώρου στο facebook.

Ο διευθυντής του Πολυχώρου Μιχάλης Πουσπουρίκας έγραψε για αυτό:

https://www.facebook.com/525071411345312/videos/2640100899427420/?epa=SEARCH_BOX

Ήταν ένα μαγικό απόγευμα…

Στο σπίτι του μεγάλου Μάνου, αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές για όλους μας, καταφέραμε κάτι μοναδικό… Να κάνουμε μια συναυλία με χιλιάδες θεατές!!!

Τι να πω, γι αυτόν τον υπέροχο ευαίσθητο άνθρωπο, τον Mousades Antonis που είπε αμέσως το Ναι!!! Μας ταξίδεψε με τα υπέροχα τραγούδια του…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Νίκος Ευφραιμίδης που αμέσως αγκάλιασε κι ενστερνίστηκε την ιδέα μας και την έβαλε κατω από τη σκέπη της ΠΕ Ξάνθης.

Πολλά μπράβο στο Stayros Karipidis για την άρτια τεχνική κάλυψη πάρα τις αντιξοότητες.
Ευχαριστούμε επίσης, το Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης για την αναμετάδοση της εκδήλωσης.

Και φυσικά όλους εσάς που τραγουδήσαμε παρέα!!

Πάμε για το επόμενο…

σ.ε. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε ότι η τεχνική κάλυψη αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα με κυριότερο τον φόρτο που έχει αυτόν τον καρό το δίκτυο data και τηλεφωνίας που οδηγεί πολλές φορές σε μικροδιακοπές των συνδέσεων ή άλλες δυσλειτουργίες των Live μεταδόσεων. Παρόλα τα προβλήματα νομίζω ότι βγήκε κάτι καλό… Πάμε για το επόμενο… (Ευχαριστώ τον Δημήτρη Καρυπίδη για την τεχνική υποστήριξη)!

Σχετικά Άρθρα