Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Στα πρότυπα Τσέπελη και το Βελιγράδι: Μετέτρεψαν σε νοσοκομείο ένα γήπεδο μπάσκετ

Η Κυβέρνηση της Σερβίας πήρε έκτακτα μέτρα για την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα και μετέτρεψε τη Χάλα Πιονίρ σε νοσοκομείο τοποθετώντας κρεβάτια. Πριν… πεινάσουν, μαγειρεύουν και στη Σερβία αντιγράφοντας την ιδέα του Δημάρχου Ξάνθη Μανώλη Τσέπελη καθώς η Κυβέρνηση της χώρας προσέχει για να είναι έτοιμη σε περίπτωση που το σύστημα υγείας χρειαστεί.

Έτσι, μετέτρεψε το κλειστό γήπεδο του Βελιγραδίου, το Χάλα Πιονίρ, σε νοσοκομείο βάζοντας κρεβάτια εκεί που υπήρχε το παρκέ ώστε να νοσηλευτούν ασθενείς με κορονοϊό.

Το γήπεδο όπου αγωνίζεται ο Ερυθρός Αστέρας για την Ευρωλίγκα θα μπορεί πλέον να υποδέχεται ασθενείς σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει με τη πανδημία στη Σερβία.

Υπενθυμίζουμε, πως ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς προσέφερε ένα εκατομμύριο ευρώ στη χώρα του για να αγοράσει αναπνευστήρες και ιατρικό εξοπλισμό για τον κορονοϊό. Αντίστοιχα στην Ξάνθη η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου μας βρήκε επιχειρήσεις της Ξάνθης και μάζεψε δωρεές 500.000 ευρώ προς ενύσχηση του δικού μας Νοσοκομείου!!!

Σχετικά Άρθρα