Ατζέντα Τελευταία Νέα

Covid-19: Γίνε εθελοντής στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ξάνθης

Φίλες και φίλοι,

Εδώ και λίγες εβδομάδες ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση όπου όλοι οφείλουμε να παραμείνουμε σπίτι και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας. Μόνο έτσι μπορούμε να πατήσουμε φρένο στην εξάπλωση του ιού, να κερδίσουμε χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία του συστήματος υγείας και να συμβάλουμε καθοριστικά στην επιβίωση πολλών συνανθρώπων μας.

Την ίδια στιγμή, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, οι ηλικιωμένοι γονείς μας, τα μέλη των οικογενειών μας με χρόνια νοσήματα δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να νιώσουν μόνοι και αβοήθητοι. Χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τις υπηρεσίες της οργανωμένης πολιτείας αλλά και να αισθανθούν ότι νοιαζόμαστε και μεριμνούμε για αυτούς.

Σας καλώ λοιπόν, όσους από εσάς έχετε τη δυνατότητα, να συνδράμετε εθελοντικά στο επιτυχημένο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε κάθε Δήμο της χώρας. Με συντεταγμένο τρόπο συνεισφέρουμε στην κάλυψη των καθημερινά αυξανόμενων αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ευάλωτων συμπολιτών μας και δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Μπορείτε να δηλώσετε τη διάθεση σας να συμμετέχετε ως εθελοντές στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τον Δήμο όπου κατοικείτε στον σύνδεσμο: https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas

Ας βοηθήσουμε, ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με τη δύναμη της ανθρωπιάς και της υπευθυνότητας θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Στεργίου

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα