fbpx
sliderΚύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Πανηγυρική αθώωση για τον Σταύρο Καρυπίδη στην μήνυση του Δημαρχόπουλου!!!

Πανηγυρική ήταν η σημερινή αθώωση του διαχειριστή της ιστοσελίδας XanthiNews.gr κ. Σταύρου Καρυπίδη που παρά του γεγονότος ότι δεν είχε δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί κατάφερε ΜΟΝΟΣ του να παρουσιάσει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το 2016 κατά την διάρκεια των γιορτών παλιάς πόλης με την πραγματική τους διάσταση και το μονομελές της Ξάνθης να τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες.

Αθωωτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως Ξάνθης.

Η υπόθεση αφορούσε τους χειρισμούς του Δήμου Ξάνθης σχετικά με την φορολόγηση των πολιτιστικών συλλόγων το έτος 2016 και κράτησε περίπου 1,5 ώρα. Κατά την έναρξη της διαδικασίας υπήρξε πρόταση από την πρόεδρο του δικαστηρίου να λήξει συμβιβαστικά η υπόθεση, μια πρόταση την οποία αποδέχθηκε η πλευρά του δημοσιογράφου Σταύρου Καρυπίδη, αλλά απέριψε ο πρώην Δήμαρχος Μπαμπης Δημαρχόπουλος ζητώντας την συζήτηση της υπόθεσης. Σε αυτήν κατέθεσαν ο ίδιος ο Δήμαρχος μαζί με τον τότε αντιδήμαρχο και αναπληρωτή του κ. Κυριάκο Παπαδόπουλο και δικηγόρος ήταν το πρόεδρος του Δηκηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Κώστας Μαλάκης.

Ακολούθησε η κατάθεση του Σταύρου Καρυπίδη και η αθωωτική πρόταση της Εισαγγελέως που επέφερε και την τελική απόφαση της προέδρου (μετά από ολιγόλεπτη διακοπή) που τον έκρινε αθώο για όλες τις κατηγορίες.

Σταύρος Καρυπίδης: Θέλω να ευχαριστήσω το γραφείο του δικηγόρου και φίλου μου κ. Χρήστου Καρολίδη (που δεν μπόρεσε να έρθει στην δίκη, μιας και είναι στην Μάλτα και δεν ενδεικνυόταν ταξίδι στην Ελλάδα λόγω κοροναϊού) για την προετοιμασία της υπόθεσης και την Δικηγόρο κα Αντωνία Τσιτιρίδου για τις συμβουλές της. Και οι δύο συνέβαλαν με τον τρόπο τους, στην αθώωσή μου.

Σχετικά Άρθρα