sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Η απάντηση του Μ. Φανουράκη για το «Φιλόδημος II»

Για αυτούς που δεν θέλουν να θυμούνται και υπογράφουν με πολλές ιδιότητες…. γιατί οι θύμισες ξυπνούν τους εφιάλτες τους.

Στις 22 Απριλίου του 2019 σας θυμίζουμε … γιατί μάλλον παρόλο που το προσπαθείτε, ξεχνάτε, ΟΜΟΦΩΝΗ ήταν η απόφαση για το πρόγραμμα «Φιλόδημος II» που πήραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και με αυτή σας δώσαμε εντολή να προχωρήσετε.

Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΝΤΟΛΗ που πήρατε από το Δημοτικό Συμβούλιο είχε σαν αποτέλεσμα τη σύνταξη ενός και μόνο απλού Τεχνικού Δελτίου για την ένταξη του έργου ……. Και μετά από αυτό σιγή!!!

Σύμφωνα με τα έγγραφα που είχατε στη διάθεσή σας…..τα ξεχάσατε;;;
τα έχουμε στη διάθεσή μας και μπορούμε να σας τα θυμίσουμε, σας ζητήθηκε να στείλετε πλήρη μελέτη ( μελέτη, τεύχη δημοπράτησης, κλπ ) στη διεύθυνση Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της ΓΓ Αθλητισμού για την έκδοση της σύμφωνης γνώμης του Υφυπουργού Αθλητισμού ……
αλλά εσείς τίποτα, κωφεύσατε, αδρανήσατε, μηδέν.

Και δυστυχώς υπάρχει εξήγηση που χωρίζεται χρονικά σε δύο μέρη….

Μέρος Πρώτο:

Από τις 22 Απριλίου 2019 έως τις 2 Ιουνίου 2019 δεν πράξατε τίποτα λόγω της ανεπάρκειάς σας να παρακολουθήσετε τα τεκταινόμενα και να υπηρετήσετε τον λαό της Ξάνθης.

Μέρος Δεύτερο:

Από τις 2 Ιουνίου 2019 έως και την 1 Σεπτεμβρίου 2019 κάνατε τα πάντα ώστε να μη προχωρήσουν οι διαδικασίες, να στερήσετε από τους Ξανθιώτες έργα που χρηματοδοτούνται από προγράμματα και ωφελούν τον τόπο.

Με τις παραλήψεις σας, θέλατε να απενταχτεί το έργο;;

Χάσατε τις εκλογές και θέλετε να εκδικηθείτε τους Δημότες της Ξάνθης;;

Έως την 1η Σεπτεμβρίου ΔΕΝ πράξατε τίποτα.

Δεν ενημερώσατε κανέναν για αυτά που σας ζητήθηκαν και έπρεπε να αποστείλετε στη Γενική Γραμματεία αθλητισμού, για να υπάρξει η εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών για την προτεινόμενη πράξη με σαφή αναφορά στο πρόγραμμα «Φιλόδημος II» του ΥΠΕΣ.

Η μνήμη γίνεται καμιά φορά και εφιαλτική, γι αυτό μάλλον δε θέλετε να θυμάστε…

Η πρόσκληση …. Να σας θυμίσουμε…..έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και το έργο κινδύνεψε να απενταχθεί και να το στερηθεί ο λαός της Ξάνθης, από την ολιγωρία, την ανεπάρκεια και μετά από τις παραλήψεις σας….

Από την 1η Σεπτεμβρίου που αναλάβαμε και σε λίγες μέρες καταφέραμε το έργο καταρχήν να μην απενταχθεί και τελικά σήμερα να εξασφαλίσουμε τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου για να υλοποιηθεί και να το παραδώσουμε στην αγκαλιά των Ξανθιωτών.

Για τους Ξανθιώτες το κάναμε και σας ζητούμε συγνώμη που δεν καταφέρατε να τους εκδικηθείτε…

Οι Ξανθιώτες αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουμε και είναι εκεί και καταλαβαίνουν και αντιλαμβάνονται τις κουτοπόνηρες ενέργειες και τις όποιες ηθελημένες παραλήψεις σας κύριε….(δεν ξέρω πως κ με ποιον τίτλο να σας προσφωνήσω)

Δεν είναι αυτοί οι κουτοί και εσείς οι πανέξυπνοι…..

Είμαστε εδώ και θα σας θυμίζουμε πολλά από αυτά που ξεχνάτε…..

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, οι θύμισες αυτές να μη ξυπνούν τους τραγικούς εφιάλτες σας.

Σχετικά Άρθρα