slider Έβρος Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Στον Έβρο αύριο ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης (Το πρόγραμμα)

Πρόγραμμα για την επίσκεψη στον Έβρο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των επικεφαλής των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αύριο, Τρίτη 3 Μαρτίου

Οι Πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli θα αφιχθούν στην Αλεξανδρούπολη στις 13:05 ώρα Ελλάδος, όπου θα τους υποδεχτεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα θα φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenković και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Davor Božinović, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην επίσκεψη στον Έβρο.

Στη συνέχεια, οι αξιωματούχοι θα πετάξουν με ελικόπτερο πάνω από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία και στις 14:15 θα προσγειωθούν στην περιοχή της Ορεστιάδας, όπου θα επισκεφτούν το Φυλάκιο 1. Θα ακολουθήσει ενημέρωση από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στις 15:30, ο Πρωθυπουργός και οι επικεφαλής των τριών θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Michel, κα. von der Leyen και κ. Sassoli, θα κάνουν κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ, στο Πνευματικό Κέντρο των Καστανιών.

Στις 17:30 ο Πρωθυπουργός θα παραθέσει δείπνο στους Ευρωπαίους αξιωματούχους στην Αλεξανδρούπολη.

Σχετικά Άρθρα