sliderΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο Στέλιος Μωραΐτης καυτηρίασε την στάση της αντιπολίτευσης: Οι επαγγελματίες έχασαν τον ύπνο τους, απαράδεκτη η σημερινή θεσμική εικόνα του δημοτικού συμβουλίου

«Οι επαγγελματίες δεν κοιμούνται. Θα πάμε φυλακή…» είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας (αφού έλειπε το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης). Και αυτήν την στάση καυτηρίασε ο πρόεδρος του ΕΒΕ μιλώντας για απαράδεκτη εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου,  σημειώνοντας με έμφαση ότι «οι εκλογές τελείωσαν. Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας».

Και συνέχισε «Η εικόνα του ΔΣ σήμερα δεν είναι αυτή που αρμόζει στο δήμο μας. Είναι απαράδεκτη η θεσμική εικόνα. Λυπάμαι πάρα πολύ και κάνω έκκληση. Οι επαγγελματίες από χθες το βράδυ δεν κοιμούνται. Θέλαμε να μας ακούσετε, να νιώσουμε ότι είμαστε ενωμένοι. Η Ξάνθη στηρίζει την οικονομία της σε μεγάλο βαθμό σ’ αυτό το τριήμερο. Έγιναν προμήθειες 100%, οι κρατήσεις ήταν 100%. Γι’ αυτό κάνω έκκληση να συνεννοηθούμε για να ληφθούν αποφάσεις άμεσα».

σ.ε. Λάθος λοιπόν η στάση των παρατάξεων Δημαρχόπουλου, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζη και Μελισσόπουλου που επέλεξαν να απουσιάσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε για την επίλυση των ζητημάτων που προκάλεσε η ματαίωση του Καρναβαλιού μας…  (Στους επαγγελματίες που θα σας ρωτάνε σήμερα τι θα λέτε;).

Σχετικά Άρθρα